ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τελειώνει ο Παναγόπουλος

Τελειώνει ο Παναγόπουλος

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος εμφανώς απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις. "Ουδέν σχόλιο" λένε από την ΠΑΕ.

Απανωτά είναι τα χτυπήματα για τον Πανιώνιο μετά την απώλεια του προπονητικού κέντρου.

Οι "κυανέρυθροι" ήταν οι τελευταίοι που έμαθαν τις εξελίξεις για το "Απήλιον" και έκτοτε οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Την Πέμπτη αποχώρησε ο Λάζαρος Κουτλίδης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και όλα δείχνουν πως θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι. Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως το ενδεχόμενο φυγής εξετάζει ο Νίκος Γκλεζάκος, μέλος του ΔΣ, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση βαδίζει και ο προπονητής Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Μάλιστα, επί του θέματος οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν παίρνουν θέση και αρκούνται στο "ουδέν σχόλιο". Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, ήταν έντονα προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις και ένιωθε ξεκρέμαστος, αφού πολλά είναι αυτά που έχουν αλλάξει από τη μέρα που συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησής του:

"Σε αυτούς τους 18 μήνες που βρίσκομαι στον Πανιώνιο, από το Νοέμβριο του 2011 ως βοηθός και τους τελευταίους τέσσερις μήνες ως πρώτος προπονητής της ομάδας, θεωρώ ότι έπραξα με γνώμονα το καλό του συλλόγου, συμπράττοντας στην προσπάθεια για την αγωνιστική σωτηρία και οικονομική εξυγίανση.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και την ευκαιρία που μου έδωσαν να εκπληρώσω ένα από τα μεγάλα μου προπονητικά όνειρα και να τεθώ επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Ιστορικότερου συλλόγου της χώρας.

Πλέον όμως έχουμε φτάσει στο σημείο να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στην ομάδα μέσω των εφημερίδων. Ο ρόλος του προπονητή είναι πολυσύνθετος και εκτός όλων των άλλων απαιτεί και καθημερινή επικοινωνία με τους παίκτες που και αυτοί βιώνουν την δική τους αγωνία. Αποτέλεσμα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί εδώ και 18 μήνες και συνεχίζεται ακόμα είναι να έχει διαταραχτεί η οικογενειακή μου γαλήνη και η ψυχική μου ηρεμία και πλέον δεν μπορώ να συνεχίσω βασιζόμενος μόνο στο συναίσθημά μου.

Για τους λόγους αυτούς, θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση της διοίκησης της ομάδας, ευχαριστώντας και πάλι για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Παράλληλα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τον κόσμο του Πανιωνίου για την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειές μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ