ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός στον Πανιώνιο συνεχίζεται μετά την δήλωση του προέδρου ότι δεν παραιτείται κανείς.

Μετά την δήλωση του προέδρου του Πανιωνίου Βασίλη Τσάβαλου, ότι δεν παραιτείται κανείς από το διοικητικό συμβούλιο αλλά και τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, η διοίκηση των "κυανέρυθρων" τρέχει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας Παντελής Τσιλαλίδης, γνωστοποίεισαι ότι επιστρέφει στην ομάδα ενώ ο γ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Γκλεζάκος, δήλωσε στην εφημερίδα "GOAL": " Σε ό,τι μου ζητηθεί και όταν μου ζητηθεί, θα βοηθήσω τον Πανιώνιο. Δεν θα συμμετάσχω σε οποιαδήποτε ψηφοφορία στο ΔΣ. Θα εξουσιοδοτήσω εν λευκώ το συμβούλιο για την ψήφο μου".

Στο ζήτημα του γενικού αρχηγού, ο Αντώνης Μανίκας φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει το εν λόγω πόστο. Αρνητικά απάντησε ο Ναλιτζής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό μέρος, μέλος της διοίκησης συναντήθηκε με τον Φανούρη Γουνδουλάκη και η συζήτηση τους κινήθηκε στο πως θα γίνει η αποπληρωμή του παίκτη, καθώς είναι γνωστό ότι ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στον "Ιστορικό".

Συνάντηση έγινε και με τον Στάθη Ρόκα, ο οποίος θα αποχωρήσει καθώς το συμβόλαιο του είναι υψηλό. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι επαφές με τους παίκτες που είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους.

Προτεραιότητα έχουν οι Μενδρινός και Οκόγε για τους οποίους υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Αντίθετα, αποχωρεί ο Βενιαμίν, ο οποίος ενημέρωσε τον προπονητή και την διοίκηση.

Τέλος, ο Πανιώνιος συνεχίζει την αναζήτηση γηπέδου για να προπονείται και υποψήφια είναι αυτά της Γλυφάδας, του Ζηρίνειου και των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ