ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στους Δάρα, Ζαμάνη το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Πανιωνίου

Στους Δάρα, Ζαμάνη το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Πανιωνίου
INTIME SPORTS

Οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Ζαμάνης είναι οι κάτοχοι του 67% πλέον του Πανιωνίου και οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις τύχες αλλά και τα χρέη των "κυανέρυθρων".

Όπως αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον διάλογο μέσω ανακοινώσεων του Νίκου Ζαμάνη και του πρώην ισχυρού άνδρα του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσακίρη, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των "κυανέρυθρων" κατέληξε στα χέρια του Χρήστου Δάρα και του Νίκου Ζαμάνη.

Αμφότεροι πήραν από 33.5% των μετοχών από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια και μετά την αποχώρηση Τσακίρη το 2010 είχε επωμιστεί το βάρος να τρέξει την εταιρία.

Μαζί με το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών οι Ζαμάνης και Δάρας "αναλαμβάνουν" και τα χρέη της ΠΑΕ ύψους 5,2, εκατομμυρίων ευρώ (εν πολλοίς ρυθμισμένα).

Στη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης (17/6) δεν έδωσε το παρών ο πρώην μεγαλομέτοχος Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος όμως απέστειλε επιστολή με την οποία σημείωνε ότι η δική του πρόταση ήταν 22 Πανιώνιοι να κατέχουν από 3% της ομάδας και να υπάρχει ουσιαστικά μια πολυμετοχικότητα.

Πρόταση που όμως απορρίφθηκε καθώς ο Ερασιτέχνης επέλεξε να δώσει το πλειοψηφικό πακέτο στους Δάρα και Ζαμάνη.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ