ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σιόβας: "Ανυπομονώ για την πρόκληση του Ολυμπιακού"

Σιόβας: "Ανυπομονώ για την πρόκληση του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας αναφέρθηκε στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης για τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο.

Το καλοκαίρι ο Δημήτρης Σιόβας θα κάνει το μεγάλο άλμα, να πάει στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στους στόχους του στη νέα ομάδα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Real News", ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη φετινή πορεία του Πανιωνίου.

Ήδη ο πρώην συμπαίκτης του στον Πανιώνιο, Γιάννης Μανιάτης τον έχει καλωσορίσει στον Ολυμπιακό και πιστεύει πως θα ταιριάξει στην ομάδα.

Αναφερόμενος στη γνωστή συμφωνία με τον Ολυμπιακό ο Σιόβας εξήγησε " δεν θέλω να πω ψέματα κι απ' τη στιγμή που το έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι. Ναι, έχω συμφωνήσει και φυσικά ανυπομονώ για τη μεγάλη πρόκληση που με περιμένει. Ανήκω πλέον στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με διάλεξαν".

Οι στόχοι είναι ίδιοι για κάθε ποδοσφαιριστή, η καθιέρωση στο βασικό σχήμα της ομάδας: " Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω και να προσπαθώ πολύ. Στον Πανιώνιο όταν πήγα κάποιοι δε με πίστεψαν, αλλά έδωσα τις απαντήσεις μου στο γήπεδο. Το ίδιο θέλω να πετύχω και στον Ολυμπιακό. Θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχω τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο, όμως τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Πιστεύω να τα καταφέρω".

Ο πρώην συμπαίκτης του στον Πανιώνιο, Γιάννης Μανιάτης πιστεύει σε αυτόν. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε σχετικά: " Για μένα ο Δημήτρης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι αριστεροπόδαρο στόπερ, κάτι που σπανίζει. Είναι καλός παίκτης και πιστεύω ότι αν έρθει στον Ολυμπιακό θα βελτιωθεί κι αυτός. Είναι ταλαντούχος και καλό παιδί πάνω απ΄ όλα. Έχω βρει πολύ καλά αποδυτήρια στα σχεδόν δύο χρόνια που είμαι εδώ. Όλα τα παιδιά είναι καλά και νομίζω πως ο Δημήτρης θα... κολλήσει στην ομάδα".

Φυσικά, ο Σιόβας κάνει πολύ καλή χρονιά στον Πανιώνιο. " Στον Πανιώνιο έχουμε μάθει στα ζόρια και γι' αυτό δε σταματήσαμε να μοχθούμε για το καλύτερο. Και χαίρομαι γιατί οι κόποι μας ανταμείφθηκαν", ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά του προπονητή Άκη Μάντζιου: "Είναι πολύ σημαντική (η συμβολή του). Διότι παρέλαβε μια ομάδα σε κρίσιμη κατάσταση και την κράτησε ψηλά. Πέτυχε να κεντρίσει το φιλότιμο σε παίκτες που ήταν εκτός κλίματος πριν απ' αυτόν και να τους μεταμορφώσει σε μαχητές. Εύχομαι στον Πανιώνιο να ζήσει καλύτερες μέρες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ