ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σενάρια για Κατίδη και Πανιώνιο

Σενάρια για Κατίδη και Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κατίδης δεν έχει αφήσει ικανοποιημένη τη Βέροια, δεν είναι απίθανη η αποδέσμευσή του και ο Πανιώνιος φέρεται έτοιμος να εμπλακεί, αν μείνει ελεύθερος. Τι ισχύει με Πετρόπουλο.

Την περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Κατίδη φέρεται να εξετάζει ο Πανιώνιος, αν η Βέροια τον αφήσει ελεύθερο μιας και δεν είναι ικανοποιημένη με την έως τώρα παρουσία του την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού, επομένως δεν είναι διόλου απίθανο το σενάριο να αναζητήσει αλλού την συνέχιση της καριέρας του, εφόσον δεν παραμείνει στην ομάδα της Ημαθίας.

Ο Πανιώνιος δεν είναι αδιάφορος για την περίπτωσή του και στην περίπτωση που ο παίκτης μείνει ελεύθερος, θα κινητοποιηθεί για να τον ντύσει στα κυανέρυθρα.

Παίζει δυνατά του Πετρόπουλου

Εξάλλου, παίζει δυνατά και η περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου για τον Πανιώνιο, ώστε να αποτελέσει τη μοναδική μετεγγραφη παίκτη άνω των 24 ετών που μπορεί να πραγματοποιήσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο υψηλόσωμος φορ θα μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και μετά θα μπορεί να πάει όπου επιθυμεί, με τους "κυανέρυθρους" να περιμένουν στη... γωνία για να τον κάνουν δικό τους.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ