ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πρώτη" με κόσμο για Πανιώνιο

"Πρώτη" με κόσμο για Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν υπό το βλέμμα περίπου 600 φιλάθλων έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πανιώνιος. Όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα έδωσαν το παρών όπως και ο Κώστας Παναγιωτούδης.

Στα βάσανα μπήκαν οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη την πρώτη τους προπόνηση παρουσία 600 οπαδών τους.

Παράλληλα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα Ζαχαράκης, Μαρουκάκης, Πάνος, Κορκόντζελος, ο Κώστας Παναγιωτούδης που πιθανότατα να συνεχίσει στους "κυανέρυθρους" αλλά και παίκτες που δεν αναμένεται να είναι τη νέα σεζόν (Ρόκας, Οκόγιε).

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δήλωσε: "Ετοιμαζόμαστε φέτος για μία καταξίωση. Στις δύο τελευταίες σεζόν στόχος ήταν η εξυγίανση της ομάδας και η παραμονή. Το ξέρω ότι η λέξη παραμονή δεν αρμόζει στον Πανιώνιο, όμως καταφέραμε να βγάλουμε νέα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και η φετινή σεζόν θα είναι κάπως έτσι. Έχουμε κρατήσει τον κορμό της ομάδας και πιστεύω ότι με κατάλληλη δουλειά θα καταφέρουμε κάτι καλό", ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συνεχίσει:

"Τα οικονομικά μας και η μη αδειοδότηση δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε κάποιες μεταγραφές που ίσως θα θέλαμε. Εξετάζουμε προσεκτικά τις κινήσεις μας και όποιος παίκτης έρθει θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και να βοηθήσει τον ίδιο".

"Πρώτη" με κόσμο για Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Από την πλευρά του ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του είπε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Χρειάζεται συλλογική δουλειά. Είναι θετική η παραμονή του Παναγόπουλου που ξέρει τις ανάγκες και τα αποδυτήρια. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχουμε. Κάθε Κυριακή θα ματώνουμε τη φανέλα".

Τέλος ο Ευθύμης Κουλουχέρης δήλωσε: "Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό μέσα από τη δουλειά. Είναι απώλεια σίγουρα ο Φανούρης, γιατί ήταν η σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Η ζωή όμως συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε αυτό το κενό. Υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

"Πρώτη" με κόσμο για Πανιώνιο
INTIME SPORTS

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ