ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προς Δράμα για προετοιμασία

Προς Δράμα για προετοιμασία
INTIME SPORTS

Τα υποψήφια προπονητικά κέντρα συνεχίζει να εξετάζει ο προπονητής του Πανιώνιου, Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος έχει ξεχωρίσει αυτό της Δράμας.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος, εξετάζει όλα τα υποψήφια προπονητικά κέντρα για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας της Νέας Σμύρνης και ήδη έχει ξεχωρίσει ένα.

Συγκεκριμένα, εκείνο της Δράμας φέρεται να είναι το επικρατέστερο, αλλά ο Τερεζόπουλος δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση και δεν έχει κάνει ακόμα την εισήγησή του.

Εντός της εβδομάδας θα τσεκάρει άλλα δύο, ένα στο Καρπενήσι κι ένα στην Κουτσούφλιανη. Ωστόσο, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ένα από τα σημαντικά κριτήρια είναι το κόστος, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος επιθυμεί να κάνει όλο το στάδιο προετοιμασίας του μακριά από την Αθήνα. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος.

Από εκεί και πέρα, εξακολουθούν να κινούνται και στο μεταγραφικό κομμάτι οι "κυανέρυθροι". Όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.gr μεταγραφές γίνονται, και είναι περισσότερες από τις δύο που έχουν γίνει γνωστές ως τώρα. Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρει είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ, παρόλο που δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ