ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανταμοιβή με ρεπό

Ανταμοιβή με ρεπό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Πανιωνίου "κέρδισαν" ρεπό το Σάββατο (14/7) και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Κυριακή. Δεν προπονήθηκε ο Ρόκας.

Το αίτημα των παικτών του Πανιωνίου για παράταση της προπόνησης της Πέμπτης, σε συνδυασμό με την εξαιρετική διάθεση που έδειξαν την Παρασκευή, ανταμείφθηκε από την τεχνική ηγεσία με ρεπό το Σάββατο.

Ενώ αρχικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του είχαν προγραμματίσει προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, τελικά αποφάσισαν να την χαρίσουν, καθώς έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των παικτών.

Ετσι το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για την Κυριακή το πρωί, όταν και η αποστολή θα αναχωρήσει με το πούλμαν της ομάδας για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οσον αφορά στις προπονήσεις της Παρασκευής, το πρωί έγιναν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα έγιναν παιχνίδια τακτικής και κατοχής μπάλας. Ο Στάθης Ρόκας για μία ακόμα ημέρα δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Ο έμπειρος παίκτης εξετάστηκε στο "Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου" από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα και συνέχισε την θεραπεία του. Εκτιμάται ότι τη Δευτέρα θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ