ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πονοκέφαλος" η επίθεση

"Πονοκέφαλος" η επίθεση
INTIME SPORTS

"Πονοκεφαλιάζει" ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής για την επιθετική γραμμή της ομάδας του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω των απουσιών. Λύθηκε το συμβόλαιο του Κάσπερ Ρίσγκαρντ σύμφωνα και με δημοσιεύματα στη Δανία.Πράσινο φως και από FIFA για Κιρκβέλια

Ο Πανιώνιος προετοιμάζεται για ένα ακόμη δύσκολο αγώνα, αυτή την φορά απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και ο Τάκης Λεμονής έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, ειδικά στην επίθεση.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον Μήτρογλου και τον τιμωρημένο Ριέρα ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Σβέρκος ο οποίος λόγω της αλλεργίας δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί από την αρχή της εβδομάδας.

Με όλα αυτά οι λύσεις που απομένουν για την επίθεση είναι ο Μπάλαμπαν και ο Σαλαλί. Από ΄κει και πέρα εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Όμο.

Στον αντίποδα επιστρέφει ο Λάτκα, κάτι που σημαίνει ότι ο Τσέχος πιθανότατα θα αγωνιστεί μαζί με τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Τσότσαλιτς θα προωθηθεί στη μεσαία γραμμή.

"Πράσινο" από FIFA για Κιρκβέλια

Εξάλλου όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ την Παρασκευή πήρε βεβαίωση και από την FIFA για το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί, ο Γεωργιανός αριστερός μπακ, Ντάτο Κιρκβέλια.

" Όσον αφορά το θέμα της συμμετοχής του ποδοσφαιριστή Dato Kvirkvelia, με την ομάδα του Πανιωνίου, ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας έλαβε βεβαίωση από την FIFA, ότι μπορεί να αγωνισθεί κανονικά, σύμφωνα με το άρθρο 5, παρ. 3, του κανονισμού της FIFA", ανέφερε η ανακοίνωση.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ρίσγκαρντ

Στο μεταξύ σύμφωνα με όσα ανέφερε δημοσίευμα στη Δανία, λύθηκε το συμβόλαιο του Κάσπερ Ρίσγκαρντ με τον Πανιώνιο.

Μάλιστα όπως τονιζόταν κάτι τέτοιο έγινε με υπαιτιότητα του συλλόγου και μετά από παρέμβαση της Ένωσης Ποδοσφαιριστών.

"Είμαι χαρούμενος για τη βοήθεια που είχα από την Ένωση Ποδοσφαιριστών για να τερματιστεί το συμβόλαιο μου.

Τώρα πλέον θα συγκεντρωθώ για να βρω μία νέα ομάδα και περιμένω κάτι τέτοιο να συμβεί σύντομα ώστε να παίξω ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Δανός μέσος που πήγε το περασμένο καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή.


TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ