ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα
INTIME SPORTS

Οι διοικητικές εξελίξεις και η ανεύρεση ή όχι επενδυτή θα καθορίσουν και τα άλλα θέματα του Πανιωνίου αναφορικά με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ο Γεράσιμος Βεντούρης επρόκειτο να αναχωρήσει για το εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και την Μεγάλη εβδομάδα αναμένεται με την επιστροφή του εξελίξεις στην ομάδα.

Ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα από επιχειρηματίες που ζήτησαν οικονομικά στοιχεία της ομάδας ενώ πλέον υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με ένα επιχειρηματία και οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Με όλα αυτά από τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, θα προχωρήσουν και οι άλλες κινήσεις αναφορικά με τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Ο Τάκης Λεμονής θα έχει νέα συνάντηση με τον Γεράσιμο Βεντούρη την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν άλλα θέματα ενόψει της νέας χρονιάς τα οποία δεν επηρεάζονται απαραίτητα από τις εξελίξεις στα διοικητικά και είναι μεταξύ άλλων η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας αλλά και ο τόπος που θα γίνει το βασικό στάδιο ενόψει της νέας περιόδου.

Αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται, από την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τους Γιάννη Κοντοέ, Φανούρη Γουνδουλάκη και Μάρκους Γιόνσον.

Ανοιχτά είναι και τα θέματα των Μπενάρντ Κουμορτζί και Φαμπιάν Εστογιανόφ. Για τον πρώτο από τη στιγμή που θα υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του με βάση και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κολωνίας, η διοίκηση θα συζητήσει το ενδεχόμενο της παραχώρησης του.

Όσο για τον Ουρουγουανό, υπό τις παρούσες συνθήκες πολύ δύσκολα θα επιστρέψει για να αγωνιστεί στην ομάδα λόγω του υψηλού συμβολαίου του και ενδεχομένως να ξεκινήσουν συζητήσεις για την παραχώρηση του ως δανεικού είτε με πώληση.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ