ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ποδαρικό με Πετκάκη στις μεταγραφές

Ποδαρικό με Πετκάκη στις μεταγραφές
DIMVL

Την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού, Δημήτρη Πετκάκη που έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος την Τετάρτη κάνοντας ποδαρικό στις μεταγραφές στο θερινό παζάρι.Νέα συνάντηση με τους υποψήφιους επενδυτές την Πέμπτη.

Ο Έλληνας παίκτης ήταν σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες με τους "κυανέρυθρους" και τελικά συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Δημήτρης Πετκάκης μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας και μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κοντοέ, αποτελεί μία νέα λύση για τον Τάκη Λεμονή.

Την τελευταία σεζόν, ο 28χρονος αμυντικός είχε 19 συμμετοχές με την Καβάλα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Βέροια, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον ΑΣ Αμπελοκήπων.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Πετκάκη. Ο 28χρονος αμυντικός, παρουσία του προέδρου Γεράσιμου Βεντούρη, υπέγραψε την Τετάρτη συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο.

Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της την νέα περίοδο.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και την τεχνική ηγεσία που με εμπιστεύθηκαν και υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους".

"Ξεκάθαρη η πρόταση"

Ο ένας εκ των ενδιαφερόμενων επενδυτών, Γιώργος Παπαλόης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Online", διέψευσε ότι ζήτησαν παράταση.

"Πάνω στην πρόταση που έχουμε ήδη καταθέσει δεν πρόκειται να κάνουμε καμία συζητηση. Είναι ξεκάθαρη και περιμένουμε την απάντηση των παραγόντων του Πανιωνίου", είπε χαρακτηριστικά.

Την Πέμπτη σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα ""ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Online",θα γίνει νέα συνάντηση των δύο πλευρών.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2011-2012. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει σε δύο περιόδους.



Η πρώτη που ξεκινάει από την Πέμπτη 30 Ιουνίου και διαρκεί μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου αφορά τους παλιούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, που επιθυμούν να το ανανεώσουν.



Από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται πλέον ελεύθερα σε κάθε ενδιαφερόμενο.



Πωλήσεις θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ