ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πληρωμές και τελευταίο τεστ με Παναιτωλικό

Πληρωμές και τελευταίο τεστ με Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του "Ιστορικού" εξόφλησε το πρώτο γκρουπ των παικτών με μισθούς και δόσεις συμβολαίων, μέχρι και τις 30 Ιουνίου και θα γίνει κάτι ανάλογο με το δεύτερο την Δευτέρα. Τελευταίο τεστ για την ανδρική ομάδα την Παρασκευή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο(18:00). Προπονητής στην ομάδα Νέων για δέκα μέρες ο Λεμονής.

Η Πέμπτη ήταν ημέρα πληρωμών για τους παίκτες του Πανιωνίου καθώς η διοίκηση της ομάδας εξόφλησε το πρώτο γκρουπ παικτών με μισθούς και δόσεις συμβολαίων, μέχρι και τις 30 Ιουνίου, δηλαδή όλοι σχεδόν προπληρώθηκαν.

Οι πληρωμές θα γίνουν σε δύο γκρουπ, με το δεύτερο να είναι αυτό που θα περάσει την προσεχή Δευτέρα.

Κατά τα άλλα την Παρασκευή στο Αγρίνιο οι "κυανέρυθροι" θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τον Παναιτωλικό(18:00) σε μία αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι θα γιορτάσουν την άνοδο τους στην Σούπερ Λίγκα.

Αυτή θα είναι και η τελευταία υποχρέωση για την ανδρική ομάδα καθώς στην συνέχεια οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι για την καλοκαιρινή τους άδεια.

Η προετοιμασία για την νέα περίοδο θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση πάντως ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να δοκιμάσει και πάλι αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες και μεταξύ άλλων και ενδεχομένως και τον Σέρβο πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ, Μίλαν Λούκατς ο οποίος αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον ΠΑΟ Ρουφ την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος τεχνικός για περίπου δέκα ημέρες θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας Νέων και για το λόγο αυτό θα γίνουν κι άλλα φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο εξ αυτών είναι την προσεχή Τρίτη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα διεξαχθεί στην Νέα Σμύρνη.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ