ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πήρε Μιλοβάνοβιτς ο Πανιώνιος

Πήρε Μιλοβάνοβιτς ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σέρβου μέσου, Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς. Στα "κυανέρυθρα" και ο νεαρός Κωνσταντίνος Κλης.

Ο Πανιώνιος προχώρησε σε ενίσχυση της μεσαία του γραμμής με την απόκτηση του διεθνή Σέρβου χαφ, Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς.

Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα όπου και έμεινε για μια εξαετία ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη γαλλική Λανς. Πέρσι έκανε το πισογύρισμά του, αφού αγωνίστηκε ως δανεικός από τους Γάλλους στον Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς. Ο 27χρονος Σέρβος μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο με τους "κυανέρυθρους".

Ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, αγωνίστηκε πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου ως δανεικός από την Λανς, στην οποία και ανήκε. Είναι διεθνής, καθώς έχει αγωνιστεί 2 φορές με την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Σερβίας.

Η καριέρα του με αριθμούς:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΓΚΟΛ

2001-08

Ερυθρός Αστέρας

152

17

2008-10

Λανς

40

2

2010-11

Ερυθρός Αστέρας

18

5


Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Παρασκευής και έτσι ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιό του, που είχε υπογράψει από το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ παρουσία του Προέδρου Γεράσιμου Βεντούρη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει επίσης την απόκτηση του 17χρονου μέσου Κωνσταντίνου Κλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια".

*Όλες οι μεταγραφές στη Super League εδώ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ