ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Περιζήτητος ο Οικονόμου

Περιζήτητος ο Οικονόμου
Οικονόμου INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Οικονόμου πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Αποτέλεσε μία από τις τελευταίες μεταγραφές του καλοκαιριού ( για την ακρίβεια υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2014) για τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται είναι, ίσως, η πιο πετυχημένη.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος μετά το πέρασμα από την Σκωτία και την Ρος Κάουντι, επέστρεψε στην Ελλάδα θέλοντας να κάνει restart στην καριέρα του.

Μετά από ένα διάστημα προσαρμογής, ο 27άχρονος άσος πήρε τα πάνω του, έγινε βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι του Πανιώνιου και ένας από τους πιο σταθερούς αμυντικούς του πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του με τον Ιστορικό ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και ήδη αρκετές ομάδες της Superleague έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του, αν και στον Πανιώνιο θα κάνουν προσπάθεια να τον κρατήσουν.

Θυμίζουμε πως ο Οικονόμου είναι αριστεροπόδαρος στόπερ που μπορεί να καλύψει και τα δυο άκρα άμυνας, οπότε είναι λογικό να αποτελεί από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους (το καλοκαίρι) παίκτες του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ