ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Περιμένοντας τον ΠΑΟΚ

Περιμένοντας τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Τον ΠΑΟΚ περιμένουν στον Πανιώνιο προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του Απόστολου Γιάννου. Βγήκαν οι αριθμοί, φιλικό με ελεύθερη είσοδο κόντρα σε Παναιγιάλειο.

Ο Απόστολος Γιάννου είναι ο εκλεκτός του Πανιωνίου για να συμπληρωθεί η γραμμή κρούσης της ομάδας όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες.

Οι "κυανέρυθροι" έχουν εκφράσει στον ΠΑΟΚ την επιθυμία τους να εντάξουν στο δυναμικό τους τον νεαρό επιθετικό και περιμένουν την τελική απάντηση του ΠΑΟΚ.

Εντός των επόμενων ημερών ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να κόψει κάποιους παίκτες και δεν αποκλείεται εντός αυτών να είναι ο Γιάννου. Ο τελευταίος ως τώρα δεν έχει κάποια ενημέρωση, όμως, στον Πανιώνιο αισιοδοξούν πως το θέμα του θα έχει σύντομα αίσια κατάληξη.

Από εκεί και πέρα, αρκετά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους βρίσκεται ο Κλαούντιο Ριβέρο. Ο Ουρουγουανός μέσος δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας έχοντας χάσει σχεδόν όλο το διάστημα της προετοιμασίας και ο Νίκος Παντελής του έχει ζητήσει να ανεβάσει ρυθμούς. Ο Έλληνας τεχνικός, ειρήσθω εν παρόδω, θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες ακόμη δοκιμές στο φιλικό του Σαββάτου με τον Παναιγιάλειο, στο οποίο η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, διάλεξαν τα νούμερα που θα φέρουν οι φανέλες τους για την περίοδο 2013-14. Αναλυτικά:

1 Νίκος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

2 Αμίρης ΚΟΥΡΝΤΙ

3 Παντελής ΠΟΖΙΔΗΣ

4 Βασίλης ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

5 Τάσος ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

6 Αλέξανδρος ΚΟΥΡΟΣ

7 Δημήτρης ΚΟΛΟΒΟΣ

8 Βασίλης ΜΠΟΥΖΑΣ

9 Λεωνίδας ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ

10 Κώστας ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ

11 Ευθύμης ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ

13 Χρήστος ΑΡΑΒΙΔΗΣ

17 Νίκος ΚΑΛΤΣΑΣ

19 Ματθαίος ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ

20 Αντρέας ΛΑΣΝΙΚ

21 Κώστας ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

22 Γιάννης ΑΝΕΣΤΗΣ

23 Μάρκος ΝΤΟΥΝΗΣ

24 Μανώλης ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

25 Ξενοφώντας ΠΑΝΟΣ

26 Κλαούντιο ΡΙΒΕΡΟ

27 Κώστας ΚΟΡΚΟΝΤΖΕΛΟΣ

29 Νίκος ΠΑΝΤΙΔΟΣ

31 Νίκος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

33 Δημήτρης ΤΟΣΚΑΣ

50 Κώστας ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ

73 Νίκος ΛΙΟΛΙΟΣ

81 Φίλιππος ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ

82 Παύλος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ