ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πεντάρα στον Πανελευσινιακό ο Πανιώνιος

Πεντάρα στον Πανελευσινιακό ο Πανιώνιος
Πανιώνιος, Σαββίδης, Πανελευσινιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος έδωσε το Σάββατο (19/1) φιλικό με τον Πανελευσινιακό και επικράτησε με 5-1. Χατ τρικ από τον Ν' Γκογκ, έπαιξε για 66 λεπτά ο υπό δοκιμή Ουρουγουανός χαφ, Σεμπαστιάν Ασίς.

Φιλικό με τον Πανελευσινιακό έδωσε το Σάββατο (19/1) στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος, ο οποίος ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο μέρος και επικράτησε με 5-1. Στο ματς έπαιξε για 66 λεπτά ο υπό δοκιμή Ουρουγουανός χαφ, Σεμπαστιάν Ασίς.

Σε κέφια ήταν ο Ν' Γκογκ, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ. Στο 53' με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο58' με πλασέ «έγραψε» το 2-0. Τρία λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φούντας. Ο Ν' Γκογκ στο 65' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και λίγο αργότερα. Το 5-0 ήρθε λίγο αργότερα με τον Βουκελάτο.

Πεντάρα στον Πανελευσινιακό ο Πανιώνιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την ομάδα του Πανελευσινιακού μείωσε σε 5-1 ο Δημόπουλος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Πανιώνιος (Β. Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος (46’ Βοσνιάδης) , Τασουλής (66’ Πινιώτης), Μασούρας (46’ Φούντας), Οικονόμου (Αντωνιάδης), Ρισβάνης (46’ Σταυρόπουλος), Ενγκόγκ (66’ Κερασίδης), Ασίς (66’ Κρητικός), Βουκελάτος, Κόρμπος (46’ Σαββίδης), Μασούντ (46’ Καθάριος), Βλάχος (46’ Αργυρόπουλος).

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Αρβανίτης, Τσίγκρος, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Σιλιγαρδάκης, Καμπούρης, Κορομηλάς, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης, Κωστόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στεργιώτης (70' Αγριμάκης), Ρόκας, Γραικός, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Ζέλιος, Μουντοκαλάκης, Ιορδανίδης, Τσούπρος, Μπρέμπος.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ