ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παυλόπουλος: "Τυφλή οπαδική βία!"

Παυλόπουλος: "Τυφλή οπαδική βία!"

O τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Πανιωνίου, Γιάννης Παυλόπουλος, μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 για επεισόδια στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ως περιστατικό τυφλής οπαδικής βίας, δίχως προηγούμενο, χαρακτήρισε τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων κάτω των 20, Παναθηναϊκού και Πανιωνίου στο Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Replay» με τον Βαγγέλη Μπραουδάκη, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Πανιωνίου, Γιάννης Παυλόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Παυλόπουλος:

Για τα επεισόδια στον αγώνα της ομάδας κάτω των 20 ετών με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού: « Είμαστε σοκαρισμένοι και αιφνιδιασμένοι, διότι σε εμάς δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Δηλαδή να έρθουν οργανωμένοι στο γήπεδο και να προκαλέσουν σοβαρά επεισόδια. Ήταν ένα περιστατικό τυφλής οπαδικής βίας, χωρίς να υπάρχει κανένα προηγούμενο.

Πάντα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ήταν ενδιαφέροντα, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν επεισόδια. Μάλιστα και χθες το ματς είχε τελειώσει χωρίς να συμβεί τίποτα, οι παίκτες έδωσαν τα χέρια και εμείς πήγαμε προς τα αποδυτήρια.

Εκεί υπήρξε λεκτική επίθεση προς τους παίκτες μας, από οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που ήρθαν στη μέση του αγώνα με σκοπό να βρίσουν και να κάνουν επεισόδια. Εγώ προσπάθησα να βάλω τους παίκτες στα αποδυτήρια για να μη γίνει τίποτα χειρότερο.

Ωστόσο, δύο δικά μας παιδιά, ο Ντουρμισάι, που είναι δανεικός στην Καλλιθέα και ο Πινιώτης, που ήταν αμφότεροι στις εξέδρες δέχθηκαν επίθεση από 25 με 30 άτομα. Μπορεί να πανηγύρισαν τα γκολ της ομάδας μας και να έγιναν αντιληπτοί».

Για την έλλειψηαστυνόμευσης: « Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει αστυνομία, παρά μόνο εάν το ζητήσει κάποια από τις δύο ομάδες».

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού: « Ο επίσημος Παναθηναϊκός από όσο ξέρω δεν έχει πάρει κάποια θέση. Ωστόσο, οι προπονητές του Παναθηναϊκού, οι κ. Μαραγκός και Σάμιιος βοήθησαν πάρα πολύ την κατάσταση και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ