ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παραμονή μέσω Νέας Σμύρνης

Παραμονή μέσω Νέας Σμύρνης
INTIME SPORTS

Μέσω της Νέας Σμύρνης έχει την ευκαιρία να "σφραγίσει" την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα ενόψει των πέντε τελευταίων αγωνιστικών, ο Πανιώνιος.

Η νίκη επί του Ατρόμητου αποτέλεσε ένα καθοριστικό βήμα στην προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά στο στρατόπεδο των "κυανέρυθρων", επιδιώκουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Άλλωστε πλέον ακολουθεί ο πιο κρίσιμος αγώνας της χρονιάς με αντίπαλο την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη.

Ένα παιχνίδι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Νεοσμυρνιώτες καθώς απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, ένα νέο τρίποντο θα φέρει πλέον μία ανάσα τον "Ιστορικό" και από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του.

Η αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς προβάλει καθοριστική και ήδη στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, κάτι που σημαίνει ότι την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, οι παίκτες του Τάκη Λεμονή θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Αγωνιζόμενοι στην έδρα τους, οι "κυανέρυθροι" έχουν την ευκαιρία κρατώντας πλέον την τύχη στα χέρια τους να κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα.

Η παραμονή πάντως σίγουρα περνάει από τη Νέα Σμύρνη καθώς παρότι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ο Πανιώνιος θα δώσει δύο παιχνίδια στην έδρα του, με ισάριθμες νίκες θα εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αναμέτρηση με την Λάρισα ακολουθούν δύο συνεχόμενοι εκτός έδρας αγώνες με Ηρακλή και Κέρκυρα και από τη στιγμή που δεν εξασφαλιστεί μαθηματικά, ο "Ιστορικός" θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει την προτελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Όλα αυτά ώστε να μην φτάσει στο φινάλε όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Λάρισα θα ξεκινήσει με τον Τάκη Λεμονή να μην υπολογίζει για ένα ακόμη παιχνίδι τον τιμωρημένο Σίτο Ριέρα ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ