ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παραιτήθηκε ο Παναγόπουλος από τον Πανιώνιο

Παραιτήθηκε ο Παναγόπουλος από τον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του στην ΠΑΕ Πανιώνιος και πλέον οι "κυανέρυθροι" ψάξουν για προπονητή, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανιωνίου αναμένεται να αποτελέσει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 1,5 μήνα και μένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα μεταπεισθεί και πάλι από τους ανθρώπους της ομάδας. Το σενάριο αυτό βέβαια συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση και οι "κυανέρυθροι" αναμένεται να ψάξουν για νέο προπονητή, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Κι όλα αυτά, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι "κυανέρυρθοι" λοιπόν τρέχουν και δεν φτάνουν, αφού εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση, θα πρέπει να φέρουν έναν νέο προπονητή στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ