ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγιωτούδης: "Αν αφεθούμε θα το πληρώσουμε"

Παναγιωτούδης: "Αν αφεθούμε θα το πληρώσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παναγιωτούδης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την παρουσία του στον Πανιώνιο και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" o Kώστας Παναγιωτούδης, αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι οι παίκτες του Πανιωνίου θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ χαρακτήρισε θετικό το ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το θετικό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα:" Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζέψει αυτούς τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το σημαντικότερο, να μαζέψουμε στον πρώτο γύρο όσους περισσότερους μπορούμε. Ο δεύτερος γύρος αλλάζει, θα είναι διαφορετικές οι ομάδες. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στον πρώτο γύρο".

Για το ποια θέση του ταιριάζει:" Συνήθως παίζω αμυντικός χαφ, "6" ή "8". Δεν έχω πρόβλημα να παίξω και στο "10", όπου με χρειάζεται η ομάδα. Όπου μου πει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα. Πρώτα η ομάδα και μετά οι υπόλοιποι".

Για το αν νιώθει πιο άνετα πλέον με τα "κυανέρυθρα":" Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ' αυτή την ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και μετά να βοηθήσω και εμένα, να πάρω παιχνίδια. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, ιστορική ομάδα. Πέρυσι ήταν διαφορετικά, ήταν η αρχή, ήταν πιο δύσκολα. Φέτος έχω δεθεί περισσότερο με την ομάδα και νιώθω πολύ πιο άνετα".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, από τα δυσκολότερα που έχουμε να δώσουμε πιστεύω. Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Για να μην πω η πιο δυνατή. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην αφεθούμε καθόλου. Κάθε λεπτό να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί αν αφεθούμε θα το "πληρώσουμε". Βλέπουμε το παιχνίδι σαν όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και θα δώσουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Για την επιπλέον συγκέντρωση που απαιτείται σ' αυτό το παιχνίδι:" Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός. Αν δεν είμαστε σε κάποιο λεπτό αφοσιωμένοι, συγκεντρωμένοι θα δεχθούμε κάποιο γκολ. Θα κάνουν περισσότερες φάσεις. Φυσικά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όχι μόνο πριν το παιχνίδι, αλλά και από την προηγούμενη μέρα στο ξενοδοχείο. Να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό:" Πιστεύω πως είναι η επίθεση, από το κέντρο και μπροστά. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχουν γρήγορους παίκτες, ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ