ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Θα γίνουν 4-5 κινήσεις, να αποκτήσουμε βάθος"

Ουζουνίδης: "Θα γίνουν 4-5 κινήσεις, να αποκτήσουμε βάθος"
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε σε ελληνική εφημερίδα και αναφέρθηκε στο τι προτίθεται να συμβεί στον "Ιστορικό" στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ αναφέρθηκε στους Κολοβο, Ιμπαγάσα.

Για 4-5 κινήσεις τον Γενάρη έκανε λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην εφημερίδα "Live Sport", τονίζοντας πως ο Πανιώνιος πρέπει να αποκτήσει εναλλακτικές επιλογές και βάθος στο ρόστερ του. Επίσης, είπε πως δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει ο Κολοβός, ο οποίος ακούγεται έντονα για επιστροφή στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Για τον ερχομό του στον Πανιώνιο, ανέφερε: "Εμείς που ήμασταν απ' έξω ακούγαμε για τα προβλήματα που υπάρχου. Όμως δεν το σκέφτηκα πολύ γιατί, αν το έκανα, ίσως να ήμουν αρνητικός. Αυτό που με τράβηξε ήταν το όνομα του Πανιωνίου και τα αρκετά νέα παιδιά που έχει. Δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ τα προβλήματα, τα οποία λίγο πολύ τα ήξερα".

Για το αν μπορεί η ομάδα να μείνει στη Super League: "Πιστεύω πως έχουν το ταλέντο για να σωθεί η ομάδα. Αν δεν το πίστευα, δε θα αναλάμβανα. Έβλεπα ότι με λίγη περισσότερη προσπάθεια και με την εμπειρία των παιχνιδιών που περνάνε, θα γίνονται πιο ώριμοι και θα τα καταφέρουν. Μου άρεσε που έβλεπα την ομάδα να βγάζει ενέργεια και επιθετικότητα μέσα στο παιχνίδι. Εννοώ, όχι μόνο κάνοντας επίθεση, αλλά και στην προσέγγιση του αγώνα και στην πίεση στον αντίπαλο. Είναι στοιχεία που μου αρέσουν".

Για την ενίσχυση στις μετεγγραφές: "Είχε δημιουργηθεί αναγκαστικά ένα μεγάλο ρόστερ το καλοκαίρι με όλη αυτήν την αβεβαιότητα που υπήρχε. Συνεπώς θα φύγουν κάποια παιδιά. Με τον περιορισμό που υπάρχει, δεν είναι εύκολο να πάρουμε αυτούς που θα θέλαμε. Άρα πρέπει να επιλέξουμε τους καλύτερους που υπάρχουν. Ίσως και σε θέσεις που δεν έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη. Θα πρέπει να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Αν δούμε και κάποιους ταλαντούχους που τώρα μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητοι, αλλά μπορεί να βοηθήσουν στο μέλλον, θα το κοιτάξουμε. Υπολογίζω πως θα γίνουν 4-5 κινήσεις. Είναι απαραίτητες, διότι θέλουμε και εναλλακτικές λύσεις. Να αποκτήσουμε λίγο βάθος. Δεν ψάχνουμε μόνο παίκτες ενδεκάδας".

Για τον Δημήτρη Κολοβό και πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό: "Δεν θέλω να το σκέφτομαι! Απλά. Θεωρώ πάντως ότι θα του κάνει μεγαλύτερο καλό να μείνει στον Πανιώνιο".

Για τον Άριελ Ιμπαγάσα, σχολίασε: "Στην κατάσταση που τον βλέπω στην προπόνηση και στα παιχνίδια, τέτοιος παίκτης πρέπει να ξεκινάει. Θέλει να συζητάς μαζί του και κυρίως θέλει να αισθάνεται σπουδαίος. Δεν μπορεί να αισθάνεται σπουδαίος, μπαίνοντας 10 λεπτά".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ