ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οκόγιε: "Ήρθα στον Πανιώνιο για να βοηθήσω"

Οκόγιε: "Ήρθα στον Πανιώνιο για να βοηθήσω"
INTIME SPORTS

Ο Εμάνουελ Οκόγιε δηλώνει ότι ήρθε για να βοηθήσει τον Πανιώνιο και θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να φτάσουν οι "κυανέρυθροι" σε καλύτερη θέση.

Ικανοποιημένος που αγωνίζεται με την φανέλα του Πανιωνίου δηλώνει στην κάμερα της "Nova" o Eμάνουελ Οκόγιε.

Ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερου του εαυτό για να πετύχει τους στόχους του και να βοηθήσει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη του συμμετοχή με τον Πανιώνιο, απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο: " Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε καλή ομάδα. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι. Πιστεύω στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κέρκυρα θα τα πάμε καλύτερα, θα κερδίσουμε τον αγώνα και θα κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας".

Για τα συναισθήματά του στο άκουσμα της είδησης ότι θα είναι βασικός απέναντι στον Ολυμπιακό: " Περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία. Ήμουν μέλος της ομάδας γιατί συμμετείχα σε φιλικά παιχνίδια. Πλέον, μπορώ να αγωνιστώ και στα επίσημα. Ήρθα στον Πανιώνιο για να τον βοηθήσω, αλλά και να βοηθήσω τον εαυτό μου".

Για τον κόσμο του Πανιωνίου: " Ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλά για εμένα διότι δεν έπαιζα. Έχουμε μπροστά μας 12-13 παιχνίδια και υπόσχομαι στους φίλους της ομάδας μου ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει σε καλύτερη θέση".

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: " Κόντρα στην Κέρκυρα πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα από ότι εναντίον του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου και ελπίζω να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχω δει παιχνίδια της Κέρκυρας, είναι καλή ομάδα, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Διαθέτουμε καλή ομάδα, κάνουμε καλές προπονήσεις, το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας μας δίνει πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ