ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος η ομάδα που δεν έχει καταθέσει φάκελο για άδεια

Ο Πανιώνιος η ομάδα που δεν έχει καταθέσει φάκελο για άδεια
Πανιώνιος πανηγυρική INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν έχουν καταθέσει τον απαραίτητο φάκελο για να πάρουν αδειοδότηση από την EEA και όπως συνέβη και τις τρεις προηγούμενες χρονιές θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές και στις ανανεώσεις.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Πανιωνίου δεν θα πάρει αδειοδότηση από την ΕΕΑ και θα έχει περιορισμό σε ότι αφορά τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών της για την ερχόμενη σεζόν. Μια συνειδητή απόφαση της διοίκησης των "κυανέρυθρων" που δεν κατάθεσαν καν φάκελο στην αρμόδια επιτροπή.

Ο υπεύθυνος των αδειών κ. Δημητρίου πριν από λίγες μέρες σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αποκάλυψε πως υπήρχε μια ομάδα που δεν κατάθεσε καν φάκελο και αυτή ήταν ο Πανιώνιος.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης που εδώ και τρία χρόνια έχουν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο σκόπελο δεν θα μπορούν να κινηθούν άνετα στις μεταγραφές αλλά φυσικά γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως να αντεπεξέλθουν έχοντας κάνει το ίδιο ξανά και ξανά τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα ρίχνουν τα χρέη τους όσο μπορούν ενώ είναι αποφασισμένοι να μπουν και στην ρύθμιση των 100 δόσεων μετά το Πάσχα για να βγάλει η ομάδα από πάνω της ένα μεγάλο βάρος.

Δηλώνει παρών ο Γιάννου

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος ο Γιάννου την Παρασκευή πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του προγράμματος και δεν αποκλείεται αν κάνει και το Σάββατο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής. Το ευχάριστο ήταν πως και ο Μουζακίτης έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου στις 15:00.

Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, είχαν καταρτίσει πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης. Ο Απόστολος Γιάννου για μια ακόμα ημέρα, ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου. Προς το τέλος της προπόνησης, πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Πανιώνιος η ομάδα που δεν έχει καταθέσει φάκελο για άδεια

Στον αγωνιστικό χώρο βγήκε για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε και ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ο οποίος και εκτέλεσε πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και προέδρου της ομάδας, Χρήστου Δάρα.

Ο νεαρός παίκτης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αριέλ Ιμπαγάσα και Ξενοφώντας Πάνος συνέχισαν για μια ακόμα ημέρα το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Ο Πανιώνιος η ομάδα που δεν έχει καταθέσει φάκελο για άδεια

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με χαλάρωμα που θα γίνει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 11:00. Ακολούθως θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι την επόμενη σεζόν ο Πανιώνιος θα μπορεί να κάνει περιορισμένο αριθμό μεταγραφών. Αυτό συνέβη και τις τρεις προηγούμενες χρονιές, με τους «κυανέρυθρους» πάντως, να τα βγάζουν εις πέρας.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν πάρει απόφαση να κάνουν χρήση της ρύθμισης των 100 δόσεων μετά το Πάσχα για να βγάλει η ομάδα από πάνω της ένα μεγάλο βάρος".

Ο Πανιώνιος η ομάδα που δεν έχει καταθέσει φάκελο για άδεια
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ