ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Διούδης, το συμβόλαιο και η Εθνική

Ο Διούδης, το συμβόλαιο και η Εθνική
Διούδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κλαμπ Μπριζ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σωκράτη Διούδη, ο Πανιώνιος θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, αλλά ενδιαφέρον για τον Έλληνα γκολκίπερ υπάρχει και από άλλες ομάδες. Το "κεφάλαιο" Εθνική.

Ο Σωκράτης Διούδης ξεκίνησε εφέτος αναπληρωματικός στον Πανιώνιο, αλλά με τον χρόνο έγινε ο βασικός τερματοφύλακας. Έχει παίξει σε 18 παιχνίδια των "κυανέρυθρων" και πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα της Ν. Σμύρνης έχει την 3η καλύτερα άμυνα πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ασφαλώς και δεν είναι μόνο ο Διούδης που έχει μερίδιο σε αυτό το επίτευγμα, αλλά ο 23χρονος έχει σημαντική συνεισφορά. Η ομάδα στην οποία ανήκει, η βελγική Μπριζ, είναι αποφασισμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, να επεκτείνει και άλλο το συμβόλαιό του. Να τον "δέσει" και για τα επόμενα χρόνια, άσχετα αν εκ νέου δοθεί δανεικός, ή όχι.

Ο Διούδης, με βάση τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στην ομάδα της Πλατείας, άξιζε να κληθεί και στην Εθνική ομάδα των ανδρών (δεν τον κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε, πήρε Καρνέζη - Καπίνο). Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την ίδια, σκληρή δουλειά, προκειμένου στο μέλλον να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του είναι δεδομένο ότι θέλει να τον διατηρήσει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του και φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τους Βέλγους για την πρόθεσή του αυτή. Το βέβαιο, ωστόσο, είναι ότι υπάρχουν και άλλες εντός των συνόρων ομάδες που θα επιθυμούσαν να τον κάνουν δικό τους, έπειτα από την εφετινή του -σταθερά - καλή παρουσία.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ