ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νέα οφειλή 250.000 ευρώ στην Παρανά

Νέα οφειλή 250.000 ευρώ στην Παρανά
Μπαρόνι INTIME SPORTS

Νέοι μπελάδες για τον Πανιώνιο που θα κληθεί να πληρώσει 250.000 ευρώ στην Παρανά για τα "τροφεία" του Μπαρόνι Ουέλινγκτον!

Ένα νέο "χτύπημα" ήρθε στον Πανιώνιο με το ξεκίνημα της εβδομάδας το οποίο όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα σκληρό και αφορά οικονομικά θέματα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα κληθεί να πληρώσει άμεσα 250.000 ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι στο ρόστερ και πλέον η τύχη του αγνοείται.

Ο Μπαρόνι Ουέλινγκτον λοιπόν ήρθε στον Πανιώνιο με τη σεζόν 2009-2010 με τις τότε φήμες να κάνουν λόγω για δανεισμό από την Παρανά.

Δυο χρόνια μετά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά με τον σύλλογο της Βραζιλίας να υποστηρίζει πως ο παίκτης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και να αξιώνει αποζημίωση για τα "τροφεία" του παίκτη!

Η προσφυγή στην FIFA ήταν θετική για την Παρανά που υποχρεώνει τον Πανιώνιο να καταβάλει 250.000 ευρώ μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Το ποσό είναι τεράστιο με τα σημερινά δεδομένα και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 15 αγώνες με τη φανέλα του Ιστορικού ενώ μετά από λίγο καιρό επέστρεψε στην Παρανά όπου έχει παίξει ελάχιστα έως και καθόλου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ