ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Υπάρχει υπερκόπωση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των play offs, κάνοντας λόγο για την κούραση που υπάρχει.

Αναλυτικά, ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα κυλίσει έτσι… Μέχρι τη στιγμή του γκολ του Πρίγιοβιτς, δεν είχαμε απειληθεί ιδιαίτερα, ενώ είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Πρέπει να αναφερθώ στην μεγάλη θέληση των παικτών μου, που δίνουν τα πάντα.

Την τελευταία προπόνηση είχαμε δυο απώλειες, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονα. Έτσι είναι το σύστημα, με παιχνίδι ανά τρεις ημέρες. Όποιο και να ήταν το σκορ, αυτά θα έλεγα, δεν έχω παράπονο από κανέναν.

Όταν υπάρχει κούραση είναι λογικό να βλέπουμε ένα άτεχνο παιχνίδι με πολλά λάθη. Προχωράμε… Γυρίζουμε για να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα ψάξουμε την καλύτερη ενδεκάδα για την Τετάρτη.

Για το αν ο Πανιώνιος είχε δυνάμεις στο φινάλε για να ψάξει το γκολ:

Είναι δύσκολα τα πράγματα για μας, καθώς είχαμε δυο απώλειες την τελευταία στιγμή και τώρα θα μας λείψει και ο Μασούντ… Είμαστε ικανοποιημένοι που πήρε χρόνο συμμετοχής ο Βουκελάτος. Αν μπορούσα, θα είχα αλλάξει περισσότερους παίκτες πριν την έναρξη του ματς.

Για τον τραυματισμό του Σιώπη:

Προσπαθούμε να διαχειριστούμε το ρόστερ. Υπάρχει υπερκόπωση, και δε νομίζω να ισχύει μόνο για μας αυτό. Για να καταλάβετε, είμαστε ικανοποιημένοι και για τον καιρό, καθώς αν είχαμε σήμερα ζέστη, και θερμοκρασία πάνω από τους 30, τότε θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα…

Για τον εκνευρισμό Μασούντ και Μπεν:

Όταν αντικαθιστώ έναν παίκτη (εννοώντας τον Μπεν) και εκείνος εκνευρίζεται, αυτό μου αρέσει διότι θέλω όλοι οι παίκτες μου να θέλουν να παίζουν. Αν με ρωτάει αν συμφωνώ με τα νεύρα των παικτών μου και τις αντιδράσεις του, φυσικά και δεν συμφωνώ, αλλά όποιος έχει παίξει μπάλα, καταλαβαίνει.

Για τα καλά λόγια του Ίβιτς προς το πρόσωπό του:

Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία. Όταν ήμασταν στην αρχή της καριέρας μας, είχαμε προπονητές καλύτερους από εμάς, μεγαλύτερους, πιο έμπειρους, για να τους ρωτήσουμε, για να μάθουμε. Οι μεγάλοι προπονητές, δεν έχουν. Το μόνο που έκανα ήταν να δώσω απλές συμβουλές. Ο Ίβιτς είναι ένας ταλαντούχος προπονητής με λαμπρό δρόμο.

Για την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο:

Ο λόγος είναι εντελώς προσωπικός.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ