ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Δεν φοβόμαστε κανέναν, πάμε για το καλύτερο στα πλέι οφ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλογεβιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, τη διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους του Πανιωνίου για τη φετινή εξαιρετική πορεία, ενώ τόνισε πως στόχος είναι το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 3-1 απ' τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά η σεζόν είναι απόλυτα επιτυχημένη για τους "κυανέρυθρους", καθώς τερμάτισαν στην 5η θέση και κέρδισαν ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, Βλάνταν Μιλογεβιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, τη διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας, ενώ τόνισε πως στόχος είναι το καλύτερο πλασάρισμα στο μίνι πρωτάθλημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τους παίκτες που είδε: "Μετά το Πάσχα περίμενα αυτά τα δύο παιχνίδια και γι' αυτό ήθελα πριν το Πάσχα να έχουμε τελειώσει και μαθηματικά με τα πλέι οφ. Ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είδα κάποια πράγματα στα ματς με Κέρκυρα και Λεβαδειακό. Σίγουρα δεν μου αρέσει να χάνω, όμως είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος".

Για την φετινή σεζόν: "Φέτος ήταν μία εκπληκτική χρονιά για τον Πανιώνιο. Αξίζαμε φέτος να τα καταφέρουμε. Είμαι περήφανος για ότι πετύχαμε. Ήταν στόχος μας να βγούμε πριν τον Πάσχα στα πλέι οφ, να καθαρίσουμε και με τις κάρτες. Από την Τρίτη θα ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια των πλέι οφ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην διοίκηση μας κ. Ζάμάνη και κ. Δάρα, ότι κάνουν το κάνουν με πολλή αγάπη. Έχουν πει ότι δεν είναι επαγγελματίες πρόεδροι, όμως ξοδεύουν πολύ χρόνο στην ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους, στους φιλάθλους μας, στους Πάνθηρες, στους υπαλλήλους στα γραφεία, στο τιμ μου, σε όλους. Φυσικά συγχαρητήρια και σε όλους τους παίκτες μας. Τον Δεκέμβριο χάσαμε τον Καρίμ και μετά χάσαμε και τον Ενγκόγκ, δυστυχώς. Επίσης χάσαμε και τον Πατσατζόγλου για όλη τη σεζόν. Ξανά συγχαρητήρια σε όλο τον Πανιώνιο. Είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα και ότι πετύχαμε. Τώρα έχουμε το δεύτερο μέρος, τα πλέι οφ, που παίζουμε με τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό που είμαστε εδώ και θα δώσουμε τα πάντα για ότι καλύτερο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Θα έχουμε έξι ωραία παιχνίδια".

Για τον στόχο στα πλέι οφ: "Εγώ πάντα θέλω το μέγιστο, το καλύτερο που υπάρχει. Πολλές φορές λέμε ότι θέλουμε να νικάμε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν ξέρουμε που θα βγει. Θα παίξουμε όπως παίζουμε όλη τη σεζόν, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θα κοιτάξουμε όλες τις ομάδες στα μάτια. Και με αυτό τον κόσμο δεν φοβόμαστε. Νομίζω ότι οι ομάδες που είναι στα πλέι οφ ήταν οι καλύτερες της σεζόν φέτος. Είμαι υπερήφανος που για δεύτερη σεζόν η ομάδα μπήκε στην πεντάδα. Από την πρώτη στιγμή εγώ πίστευα ότι θα βγούμε εδώ που είμαστε τώρα".

Για το αν ξεχωρίζει κάποιες νίκες από την σεζόν: "Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω νίκες, όλες είναι υπέροχες. Εγώ μετράω ότι είχαμε διάρκεια όλη τη χρονιά. Δεν είχαμε αυτή την καμπύλη μέσα στη σεζόν. Από την αρχή της χρονιάς μέσα στον στόχο μας ήμασταν, στην πρώτη πεντάδα. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια στην Τούμπα και στην Λεωφόρο αν δεν είχαμε χάσει, όπως είχαμε χάσει κιόλας, θα τελειώναμε την σεζόν στην 2η θέση. Στα παιδιά είχα πει από την αρχή ότι πρέπει να δεχόμαστε το κάθε αποτέλεσμα, δεν παίζαμε μόνοι μας, είχαμε και αντίπαλο. Έχουμε κάνε φέτος μεγάλες εκτός έδρας νίκες, είναι σημαντικό αυτό. Όπως παίζαμε στην έδρα μας έτσι παίζαμε και εκτός, δεν φοβόμασταν τον αντίπαλο".

Για το αν είδε χαλαρότητα: "Κανένα παιχνίδι φέτος δεν παίξαμε χαλαρά. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια τα τελευταία είχα την ευκαιρία να δω και τα άλλα παιδιά, μακάρι να είχαμε και άλλες φορές μέσα στη σεζόν να μπορούσαμε να δούμε κάποια παιδιά. Τώρα είμαστε πλήρεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τιμωρία τώρα. Για εμένα σε αυτά τα ματς ναι μεν δεν θέλαμε να χάσουμε, όμως αυτά που ήθελα να δω, αυτά είδα".

Για τα προβλήματα με Ταπόκο, Καθάριου: "Του Ταπόκο γύρισε λίγο ο αστράγαλος, ο Καθάριος από την ένταση του αγώνα περισσότερο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ