ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μητρόπουλος στο Sport24.gr: "Όλα καλά με τον Λεωνίδα"

Μητρόπουλος στο Sport24.gr: "Όλα καλά με τον Λεωνίδα"
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του στο Sport24.gr, ο Παύλος Μητρόπουλος, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Καμπάνταη, ενώ στάθηκε και στα δημοσιεύματα περί διάλυσης του Πανιωνίου: "Σε όλη την Ελλάδα είναι δύσκολα, οι παίκτες του Πανιωνίου είμαστε ενωμένοι για να βγει η χρονιά"

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η αψιμαχία που είχαν Μητρόπουλος και Καμπάνταης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης (19/11). Το περιστατικό ήρθε να προστεθεί στην άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ΠΑΕ, με αρκετούς να ερμηνεύουν το περιστατικό ως αποτέλεσμα της άσχημης σχέσεις που έχουν οι ποδοσφαιριστές λόγω των οικονομικών θεμάτων.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση:

Σχετικά με το περιστατικό με τον Λεωνίδα Καμπάνταη: "Όλα όσα γράφτηκαν είναι ψέματα, ένα απλό μαρκάρισμα το κάνανε ολόκληρο θέμα. Έγινε μια κόντρα στην προπόνηση, αλλάξαμε κάποιες κουβέντες πάνω στα νεύρα, αλλά στο τέλος αγκαλιαστήκαμε και είναι όλα μια χαρά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Λεωνίδα".

Όσον αφορά την άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου: "Κοιτάξτε, όλη η Ελλάδα έχει πρόβλημα, οι περισσότερες ομάδες, όχι μόνο ο Πανιώνιος. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, αυτό που μπορώ να πω, είναι πως είμαστε ενωμένοι και σε κάθε ματς τα ξεχνάμε όλα προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας. Θεωρώ πως μέχρι το καλοκαίρι δεν πρόκειται κανένας παίκτης να φύγει. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στην γρήγορη σωτηρία του συλλόγου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ