ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μέσα και ο Καθάριος, αγωνία για το ματς

Μέσα και ο Καθάριος, αγωνία για το ματς
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τον Καθάριο ενώ δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Οικονόμου και τον τραυματία Φούντα.

Στην Κρήτη και το Ηράκλειο βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή του Πανιωνίου με δυο απουσίες καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στον τραυματία Φούντα και τον τιμωρημένο Οικονόμου. Αντίθετα ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή και τον Καθάριο που αποκτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και είναι σε θέση πλέον να αγωνιστεί.

Η αποστολή του Πανιωνίου έφτασε στο Ηράκλειο χωρίς προβλήματα πέρα τις όποιες αναταράξεις λόγω του καιρού αλλά και οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για το αν θα διεξαχθεί η μη το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εργοτέλη λόγω των προβλημάτων στην στέγη του γηπέδου.

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση και την αποστολή το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Μετά το τέλος της, ανακοινώθηκε η αποστολή. Οι παίκτες που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μασούρας, Γιάννου, Γκέζος, Χατζηισαΐας, Μπουμάλ, Μπούζας, Καθάριος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ