ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μεγάλη ταλαιπωρία για τον Πανιώνιο

Μεγάλη ταλαιπωρία για τον Πανιώνιο

Η αποστολή του Πανιώνιου για το ματς με την Κέρκυρα δεν κατάφερε ποτέ να προσγειωθεί στο "νησί των Φαιάκων" και επέστρεψε στην Αθήνα λόγω ισχυρής καταιγίδας.

Ο καιρός κάνει τα δικά του τερτίπια τις τελευταίες ώρες με ισχυρές καταιγίδες να πλήττουν αρκετές περιοχές της χώρας. Μία από αυτές είναι και η Κέρκυρα με την αποστολή της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανιώνιου να ταλαιπωρείται για να φτάσει στο "νησί των Φαιάκων".

Στη 1 το μεσημερι αναχώρησε αεροπορικώς για την Κέρκυρα η αποστολή του Πανιώνιου για το ματς της Τετάρτης (3/12) με την τοπική ομάδα.

Περίπου δύο ώρες μετά επέστρεψε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” αφού η προσγείωση του αεροπλάνου ήταν αδύνατη. Πλησιάζοντας στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, η σφοδρή καταιγίδα δεν επέτρεψε στον πιλότο να βρει καθαρό οπτικό πεδίο για ασφαλή προσγείωση.

Έτσι, αφού πρώτα έκανε δύο κύκλους, στη συνέχεια αποφάσισε για λόγους ασφαλείας να επιστρέψει στην Αθήνα. Η αποστολή του Πανιώνιου παραμένει στο αεροδρόμιο και... ελπίζει με την πτήση των 19:00 να προσγειωθεί στην Κέρκυρα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ