ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με τις γνωστές απουσίες ο Πανιώνιος

Με τις γνωστές απουσίες ο Πανιώνιος
Παναγόπουλος INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να μην υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της περιόδου, αυτή με την Skoda Ξάνθη, ολοκληρώθηκε το Σάββατο με προπόνηση που έγινε στο Κορωπί.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσίαζουν ο ανέτοιμος Καμπάνταης, ο Τσαμουρλίδης, καθώς και οι τιμωρημένοι Τόσκας και Αυλωνίτης.

Την αποστρολή αποτελούν οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Ρόκας, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης και Οκόγιε.

Την Κυριακή από τις 15:00 έως τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, υπό την αιγίδα της Σούπερ Λιγκ, στην αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται στην γωνία των οδών Ι. Χρυσοστόμου και Σοφούλη (πίσω από το εκδοτήριο εισιτηρίων).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ