ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με την ίδια συνταγή

Με την ίδια συνταγή
INTIME SPORTS

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Πρώτη προπόνηση για Γκαλίτσιο.Επιστρέφει ο Μπάλαμπαν, εκτός αποστολής έμεινε ο Κιρκβέλια.

Με στόχο να φτάσει σε μία σημαντική νίκη με την οποία θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, θα υποδεχτεί ο Πανιώνιος την Καβάλα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση το Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και ο Τάκης Λεμονής συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Όμο που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Αντίθετα, απόντες λόγω τραυματισμού ήταν ο Μπέλιτς ο οποίος παρουσίασε οσφυαλγία στη μέση και ο Σκούρτης ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο.

Εξάλλου ο διεθνής Γεωργιανός αριστερός μπακ, Ντάτο Κιρκβέλια έμεινε εκτός αποστολής καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος θα έχει στην διάθεση του από την Δευτέρα και τον Γιώργο Γκαλίτσιο ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες από τον Ολυμπιακό και συμμετείχε για πρώτη φορά το Σάββατο στην προπόνηση.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και θα ουσιαστικά υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο".

Στα πλάνα του 50χρονου προπονητή βρίσκεται και ο Μπόσκο Μπάλαμπαν που εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Τσέχος επιθετικός, Βάσλαβ Σβέρκος ο οποίος πλέον έχει περισσότερες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, την οποία αποτελούν οι: Μάχο, Παναγόπουλος, Λάτκα, Κοντοές, Σιόβας, Όμο, Γιόνσον, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Σαλαλί, Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν, Σβέρκος.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάχο, στο δεξί άκρο ο Γιόνσον, στο αριστερό ο Κοντοές και στο κέντρο της άμυνας οι Λάτκα και Σιόβας.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τσότσαλιτς, Όμο, Κουμορτζί και στην επίθεση οι Ριέρα και Μπάλαμπαν στα δύο άκρα και ο Μήτρογλου στην κορυφή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ