ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Ρισβάνη στην Τούμπα

Με Ρισβάνη στην Τούμπα
Μπουμάλ INTIME SPORTS

Την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γνωστοποίησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Νέο πρόσωπο ο Ρισβάνης, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του 2015, αυτή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ολοκληρώθηκε το Σάββατο με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Αμέσως μετά το τέλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή περιλαμβάνονται 19 παίκτες, με νέο πρόσωπο τον Ρισβάνη. Αναλυτικά: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Σιώπης, Μ. Γκέζος, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Γιάννου, Μπουμάλ, Μασούρας, Κολοβός, Φούντας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Μαρίνος Ουζουνίδης, είπε στη Nova για το ματς της Θεσσαλονίκης: ''Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι. Ο ΠΑΟΚ είναι επιθετικός στην έδρα τους και έτσι θα έχουμε ευκαιρίες. Aν περιορίσουμε τα ατομικά λάθη έχουμε ελπίδες να κάνουμε κάτι καλό. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ αλλά κι εμείς είμαστε μία καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική στην Τούμπα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι''.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ