ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Πλιάτσικα ο Πανιώνιος απέναντι στον Ηρακλή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος θέλει να παραμείνει μόνος στη 2η θέση της Super League, για αυτό επιζητά ένα ακόμα τρίποντο, υποδεχόμενος την Κυριακή (19/2, 15.00) τον Ηρακλή. Στην αποστολή ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Συνέχεια στις εξαιρετικές εφετινές εμφανίσεις φιλοδοξεί να δώσει την Κυριακή (19/2, 15.00) ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες αντιμετωπίζουν στο γήπεδό τους τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία η ομάδα της Πλατείας και για να μείνει μόνη εκεί, θα επιδιώξει να κατακτήσει το 12ο τρίποντο.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος ανακοινώθηκε προ ημερών. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον Σοτζέι Μασούντ, που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Κέβιν Ταπόκο κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί και δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Σέρβου. Τραυματίας παραμένει ο Νταβίντ Ν' Γκογκ. Για αγωνιστικούς λόγους εκτός έμεινε ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Βοσνιάδης, αλλά και ο αμυντικός Στέφανος Μουκτάρης.

Η αποστολή έχει ως εξής: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Πλιάτσικας, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου. Ο Πανιώνιος ύστερα από 20 αγωνιστικές έχει 38 βαθμούς και είναι δεύτερος, στο +2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ηρακλής είναι στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια στη Super League.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ