ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Ιμπαγάσα στον "τελικό" ο Πανιώνιος

Με Ιμπαγάσα στον "τελικό" ο Πανιώνιος
Ιμπαγάσα INTIME SPORTS

Ο Ιμπαγάσα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε μετά το ματς με τον Εργοτέλη και τέθηκε στην διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δείτε τους εκλεκτούς του τεχνικού των "κυανέρυθρων".

Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Πανιωνίου για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό την οποία οι "κυανέρυθροι" αντιμετωπίζουν ως "τελικό" στην μάχη της παραμονής που δίνουν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε και τον Ιμπαγάσα στην αποστολή με τον Αργεντινό να σφίγγει τα δόντια και να δηλώνει παρών παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε από το ματς με τον Εργοτέλη.

Αντίθετα ο νεαρός τεχνικός άφησε εκτός τους Ποζατζίδη και Μουζακίτη παρά το γεγονός ότι τα δελτία τους βγήκαν στην διάρκεια της Παρασκευής και είναι στην διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η αποστολή του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:15 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκέζος, Κόρμπος, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Φούντας, Μπακασέτας, Γιάννου, Καθάριος, Μπουμάλ, Πάνος".

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπούζας, Μασούρας, Σιώπης, Ποζατζίδης, Μουζακίτης και Βλάχος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ