ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Γιάννου η προπόνηση

Με Γιάννου η προπόνηση

Με τον Γιάννου να συμμετέχει κανονικά στο δίτερμα διεξήχθη η προπόνηση του Πανιωνίου την Παρασκευή (24/4) και ο Έλληνας φορ δείχνει πως θα είναι στην διάθεση του Ουζουνίδη την Κυριακή (26/4) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Παρασκευή (24/4), συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (26/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τα ευχάριστα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του ήρθαν από την παρουσία του Απόστολου Γιάννου στο οικογενειακό δίτερμα.

Ο Έλληνας φορ μοιάζει να ανακάμπτει πλήρως από τον τραυματισμό του και εκτός απροόπτου θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του για το σημαντικό ματς με τους "ερυθρόλευκους".

Αριέλ Ιμπαγάσα, Ξενοφώντας Πάνος, Αλέξανδρος Μουζακίτης και Στέλιος Ποζατζίδης, ακολούθησαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Νέα προπόνηση θα γίνει το Σάββατο (25/4) στις 11:00 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ