ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μάντζιος: "Τυχερό το γκολ του Αθανασιάδη"

Μάντζιος: "Τυχερό το γκολ του Αθανασιάδη"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε το τέρμα του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως ο Πανιώνιος δεν θα έχει πρόβλημα όσον αφορά την σωτηρία

Ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Aκης Μάντζιος. " Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εικόνα που είχαμε. Ερχόμενοι εδώ με τόσες πολλές απουσίες δεν νομίζω κανείς να περίμενε πως θα χάναμε 1-0. Βρεθήκαμε από το πουθενά στο ξεκίνημα με ένα τυχερό γκολ πίσω στο σκορ", δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

" Ακόμη για ένα τέταρτο δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεν είχαμε όμως την καλύτερη φάση. Έχουμε τώρα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Κέρκυρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου με τα νέα παιδιά", πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος ερωτηθείς για τον στόχο των "κυανέρυθρων", απάντησε:

" Ο πρώτος στόχος ήταν να είναι η ομάδα οικονομία βιώσιμη. Στην συνέχεια είχαμε διάφορα προβλήματα, παρ όλα αυτά όμως με τα νέα παιδιά η ομάδα έχει γίνει καλύτερη. Έχουμε τώρα δύο ματς, ο στόχος μας είναι διπλός αλλά οι μέρες λίγες, δηλαδή αυτό που είχε παραπονεθεί και ο συνάδελφος (σ.σ. Μπόλονι). Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με σωτηρία".

Για το ότι τόνισε πως το τέρμα του Αθανασιάδη ήταν τυχερό, σχολίασε: " Αν ο Κλάους το ξανακάνει 10 φορές, δεν τα πάει ποτέ η μπάλα εκεί. Η μπάλα έσκασε κάτω και μετά πήγε στο παράθυρο. Δεν θέλω να μειώσω το παιδί, έχει ποιότητα σαν παίκτης".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ