ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μάντζιος: "Παίζοντας έτσι δεν φοβόμαστε τίποτα"

Μάντζιος: "Παίζοντας έτσι δεν φοβόμαστε τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην καλή εμφάνιση των παικτών του και τόνισε πως η ατυχία δεν έφερε τη νίκη.

"Ηταν ένα πρώτο μέρος στο οποίο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Μας έλειπε ο ρυθμός, αλλά είχαμε φάσεις για το γκολ.

Το δεύτερο μέρος ήταν το καλύτερο από τότε που ήρθα στην ομάδα. Είχαμε κατοχή και φάσεις για να τελειώσουμε το ματς, αλλά η τύχη δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους είχαμε απόλυτη ανάγκη", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου και συνέχισε:

"Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τα είχαν όλα στο δεύτερο μέρος, εκτός από το γκολ. Συνεχίζουμε, υπάρχουν ακόμη πολλά ματς και έχουμε δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για την αστοχία των επιθετικών του, είπε: "Ετσι είναι οι επιθετικοί. Αλλες φορές έχουν ρέντα, άλλες είναι σε κακή ημέρα. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε και θεωρώ ότι με την εμφάνιση του δεύτερου μέρους δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: "Δεν έχουμε περιθώριο να μην χτυπάμε τα ματς. Παντού κυνηγάμε βαθμούς. Εκτός δεν είμαστε καλοί, αλλά με εξαίρεση το ματς με την ΑΕΚ σε όλα τα άλλα είχαμε προβλήματα. Αλλά όπως έχω ξαναπεί η έδρα δίνει την κατηγορία. Δεν είχαμε ρυθμό στο πρώτο μέρος. Παίζαμε αργά και δεν βρήκαμε χώρους, αλλά στο δεύτερο με την αλλαγή τακτικής ήταν όλα καλά πλην του γκολ και μένει η απογοήτευση του αποτελέσματος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ