ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μάντζιος: "Ήμαστε σε καλό δρόμο"

Μάντζιος: "Ήμαστε σε καλό δρόμο"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος είναι σε καλό δρόμο σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος προανήγγειλε την επιστροφή του Φερνάντεζ στους "κυανέρυθρους"

Ο Πανιώνιος έχει διάρκεια στα τελευταία παιχνίδια και είναι στον σωστό δρόμο για να πετύχει τον στόχο του, σύμφωνα με όσα είπε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" αναφέρθηκε στους νέους παίκτες της ομάδας, αλλά και τα μεταγραφικά προαναγγέλλοντας την επιστροφή του Ντάριο Φερνάντεζ στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: " Θεωρώ ότι είμαστε κυρίαρχοι σε όλο το ματς και πήραμε δίκαιη νίκη. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου απέναντι σε μία ομάδα που παίζει την κόντρα- επίθεση. Μπήκαμε αγχωμένοι και μετά το 25' βρήκαμε πατήματα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το χρονικό σημείο του γκολ που προηγηθήκαμε.

Ήμαστε σε καλό δρόμο, δείχνουμε διάρκεια, έχουμε συνεχόμενα ματς και είμαστε σε καλό σημείο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα παιχνίδια στην έδρα σου με ομάδες με ίδιους στόχους πρέπει να τα κερδίζεις. Είναι κομβικά αυτά τα ματς για να έρθει η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία".

Για τους νέους παίκτες στην ομάδα: " Δουλεύουμε μαζί τους και το έχουν καταλάβει ότι θα σηκώσουν βάρος. Ο Κολοβός ήταν καλός, ο Αμπντουλάγιεβ μπήκε αμέσως, και θέλουμε αυτοί οι παίκτες να έχουν και συνέχεια. Κοιτάμε το βαθμό ετοιμότητας για να δούμε ενόψει της νέας χρονιάς σε ποιους θα υπολογίζουμε. Τώρα υπάρχει πίεση και άγχος θα το κάνουμε σταδιακά".

Για τα μεταγραφικά: " Υπάρχει συμφωνία με Φερνάντεζ. Θα έχει κλείσει πιθανότατα σε δύο ημέρες, άλλο νέο ανακοινώσιμο δεν υπάρχει".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ