ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Κυανέρυθρο" θρίλερ

"Κυανέρυθρο" θρίλερ

Σε θρίλερ μετέτρεψε την υπόθεση-παραμονή ο Πανιώνιος χάνοντας βαθμούς στο φινάλε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Απαραίτητο κρίνεται το θετικό αποτέλεσμα με την Κέρκυρα για να αποφύγει ο "Ιστορικός" το χειρότερο σενάριο την τελευταία αγωνιστική.Δεκτές έγιναν οι προτάσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη στη Γενική Συνέλευση.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει να...τεστάρει τις αντοχές του όπως τόνισε ο Τάκης Λεμονής μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή καθώς "κλώτσησε" μία ακόμη ευκαιρία για να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, παραμένοντας στην...πρίζα ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών.

Μάλιστα απέναντι στον Ηρακλή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο της περασμένης αγωνιστικής με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, έχασε τη νίκη στο φινάλε.

Απέναντι στην ΑΕΛ το 3-1, έγινε 3-3 και κόντρα στον "Γηραιό", το "χρυσό" 1-0 που θα έφερνε τους "κυανέρυθρους" στους 33 βαθμούς και εκτός ουσιαστικά των σεναρίων για την παραμονή στο τέλος του πρωταθλήματος, τελικά με την ισοφάριση στο 94΄και το 1-1 έμειναν στους 31 και συνεχίζουν να....καίγονται για βαθμούς.

Και όλα αυτά ενώ προηγήθηκε ένα...περιπετειώδες διάστημα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου το κακό ξεκίνημα δεν κόστισε με τον Γιούργκεν Μάχο να αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ως ο φύλακας-άγγελος της "κυανέρυθρης" εστίας, αποκρούοντας τα πέναλτι.

Ο Αυστριακός σφίγγει τα δόντια παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατο και σίγουρα η παρουσία του αποδεικνύεται καταλυτική.

Πάντως παρόλα αυτά συμπλήρωσε 7 κάρτες με αυτή που δέχτηκε στο "Καυτανζόγλειο" κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια, μία απώλεια ιδιαίτερα σημαντική για τους Νεοσμυρνιώτες.

Η συνέχεια ήταν καλύτερη για τον "Ιστορικό" που σκόραρε με τον δεύτερο κορυφαίο παίκτη του, τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός απέδειξε και πάλι ότι είναι η κορυφαία μεταγραφή σε ομάδα την περίοδο του Ιανουαρίου καθώς έφτασε τα 7 γκολ σε 8 συμμετοχές, όντας ήδη ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου.

Στην συνέχεια οι "κυανέρυθροι" είχαν την ευκαιρία να "καθαρίσουν" την υπόθεση-νίκη απέναντι στον Ηρακλή χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη αλλά στο φινάλε, έμελλε να δεχτούν την ισοφάριση με τον Μαχόπ, με αποτέλεσμα να μην έχουν κατορθώσει να διώξουν το άγχος για το φινάλε στην Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι στην Κέρκυρα απέναντι στην τοπική ομάδα που ακολουθεί μπορεί να αποδειχτεί "κλειδί" στην κούρσα για την σωτηρία.

Απέναντι στους "Φαίακες" τους οποίους ξεπέρασε στην βαθμολογία και εκείνοι πλέον "διψούν" για βαθμούς, ο Πανιώνιος καλείται να μην ηττηθεί έστω για να καταφέρει να αποφύγει το χειρότερο σενάριο της τελευταίας αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα οι "κυανέρυθροι" καλούνται να αποφύγουν το...χιτσκοκικό φινάλε με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα και νίκη επί του Πανσερραϊκού στη Νέα Σμύρνη την 29η αγωνιστική, κάτι τέτοιο θα είναι γεγονός μιάς και θα ξεπεράσουν τους 34 βαθμούς.

Όσους ενδέχεται να φτάσει ο Αστέρας με νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι επί του Άρη και αν νικήσει και τον Πανιώνιο στο φινάλε, οπότε αν χάσει ο "Ιστορικός" στην Κέρκυρα, ίσως η νίκη επί του Πανσερραϊκού να μην αποδειχτεί αρκετή καθώς σε ισοβαθμία υστερεί.

Επομένως ο αγώνας στην Κέρκυρα έχει οριακό χαρακτήρα για τον Πανιώνιο προκειμένου να δώσει ένα τέλος στο θρίλερ και στην αγωνία των φίλων του καθώς η περιπέτεια για την σωτηρία έχει ακόμη επεισόδια.

Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, θα απουσιάσει ο Κοντοές λόγω καρτών ενώ μένει να φανεί τι θα αποφασιστεί και για τον Μάχο.

Οι Νεοσμυρνιώτες παρά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν δεν κατάφεραν να βγουν οριστικά από το τούνελ και τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε τα καρδιοχτύπια συνεχίζονται.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα στις τελευταίες αγωνιστικές:

28η αγωνιστική-3 Απριλίου:Κέρκυρα(εκτός έδρας)

29η αγωνιστική-10 Απριλίου:Πανσερραϊκός(εντός έδρας)

30η αγωνιστική-17 Απριλίου:Αστέρας Τρίπολης(εκτός έδρας)

Δέσμευση για νέο επενδυτή

Στο μεταξύ στη γενική συνέλευση της Δευτέρας, έγιναν δεκτές οι προτάσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη τις οποίες είχε κάνει γνωστέ σε επιστολή του.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να μην αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο έως το τέλος του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα μέχρι τις 20 Μαϊου θα υπάρχει προθεσμία για την ανεύρεση νέου επενδυτή στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ