ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Κυανέρυθρη" οπισθοχώρηση

"Κυανέρυθρη" οπισθοχώρηση
INTIME SPORTS

To Sport24.gr αναλύει την "κυανέρυθρη" οπισθοχώρηση στο παιχνίδι με την Λάρισα και τους τελικούς που ακολουθούν στον δρόμο για την παραμονή.

Ο Πανιώνιος έπαιξε με τη φωτιά και "κάηκε" κόντρα στη Λάρισα καθώς παρά τα διαιτητικά λάθη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης "πλήρωσε" την κακή της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Παρότι προηγήθηκε με 2-0,ο "Ιστορικός" αδικαιολόγητα οπισθοχώρησε στην επανάληψη και έδωσε χώρο στην αντίπαλο του με αποτέλεσμα να πιεστεί και στο φινάλε να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Και αν το τέρμα του Μπάλαμπαν φάνηκε να έρχεται την κατάλληλη στιγμή, τελικά οι "κυανέρυθροι" δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα.

Παρότι η τακτική του να περιμένει τον αντίπαλο, έχει συνήθως βοηθήσει τον Πανιώνιο να φτάνει σε θετικά αποτελέσματα ειδικά απέναντι στις "μεγάλες" ομάδες, κάτι τέτοιο όπως αποδείχτηκε δεν ταίριαζε σε ένα τέτοιο αγώνα με μία ομάδα στα μέτρα του.

Κάτι που προκαλεί σίγουρα προβληματισμό όπως και το γεγονός ότι σε όλο το παιχνίδι, η ανάπτυξη του παιχνιδιού βασίστηκε στις κούρσες του εξαιρετικού για μία ακόμη φορά, Γιάννη Κοντοέ.

Με όλα αυτά χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία και οι "κυανέρυθροι" παραμένουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών.

Από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, τα τρία είναι εκτός έδρας για τους "κυανέρυθρους" οι οποίοι καλούνται να μην φτάσουν στην τελευταία αγωνιστική και να τα παίξουν εκεί όλα για την παραμονή αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή, την 28η αγωνιστική οι Νεοσμυρνιώτες θα αγωνιστούν στην Κέρκυρα απέναντι στην τοπική ομάδα και την 29η αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό.

Ο δρόμος για την παραμονή έχει λοιπόν ακόμη πολλά εμπόδια για τον Πανιώνιο ο οποίος καλείται να αποφύγει τα λάθη στον αγώνα με την Λαρισα αλλά και την νοοτροπία ότι όλα είχαν τελειώσει, κάτι που "πλήρωσε" στο τέλος.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έδωσαν δυναμικό "παρών" στις εξέδρες, έφυγαν απογοητευμένοι και πλέον οι "κυανέρυθροι" ευελπιστούν ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουν στο φινάλε με καρδιοχτύπια στην Τρίπολη...

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ