ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Ξεκαθαρίζει το τοπίο
INTIME SPORTS

Λήγει την Δευτέρα η διορία από την ΠΑΕ Πανιώνιος προς τους Κύπριους επιχειρηματίες προκειμένου να απαντήσουν στο έγγραφο που τους απέστειλε και με το οποίο ζητά εγγυητική για να υπάρξει οριστική συμφωνία ύψους 624.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό καλύπτει την εγγυητική που κατατέθηκε πέρυσι από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η διοίκηση πλέον έχει πετάξει το "μπαλάκι" στην πλευρά του ομίλου και έχει δώσει διορία έως την Δευτέρα για απάντηση, διαφορετικά θα "ναυαγήσει" οριστικά η υπόθεση.

Τη στιγμή που αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στα διοικητικά, η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν.

Την Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να κλείσει θετικά η υπόθεση της παραμονής του Φανούρη Γουνδουλάκη καθώς οι ενδείξεις για κάτι τέτοιο είναι θετικές μετά την τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών.

Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα που θα ξεκινήσει, αναμένονται και οι απαντήσεις του Γιάννη Κοντοέ και του Μάρκους Γιόνσον.

Παράλληλα ένα από τα θέματα που είχε ζητήσει να κλείσουν νωρίς ο Τάκης Λεμονής, επιλύθηκε καθώς οι "κυανέρυθροι" οριστικοποίησαν ότι θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Αυστρία.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ