ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κουλουχέρης: "Τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο"

Κουλουχέρης: "Τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Θέμης Κουλουχέρης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για τον αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά και τα οικονομικά προβλήματα τoυ Πανιωνίου.

Ο έμπειρος αμυντικός του Πανιωνίου, Θέμης Κουλουχέρης μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, την ψυχολογία της ομάδας του μετά την ήττα από την Καλλονή, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους "κυανέρυθρους".

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα από την Καλλονή: " Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θεωρώ ότι έπρεπε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάποια λάθη δικά μας και κάποιες καταπληκτικές ενέργειες των αντιπάλων μας μας στέρησαν έστω την ισοπαλία. Έπρεπε εμείς οι παίκτες να διαχειριστούμε πιο σωστά το παιχνίδι, έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας. Η ομάδα πάλεψε το παιχνίδι και πιστεύω πως κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να ρίξω ευθύνες σε κανέναν στην ομάδα. Όλοι κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι άξιοι συγχαρητηρίων, παίκτες και γενικά στο αγωνιστικό τμήμα".

Για το αν επηρέασε την ομάδα η φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από την παραμονή ή όχι του Νίκου Παντελή: " Στην Ελλάδα όλοι μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα βγαίνουν και κατηγορούν κάποιους παίκτες ή τον προπονητή. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια η ομάδα πήρε ισάριθμες νίκες. Αυτή είναι η ζωή των ποδοσφαιριστών και των προπονητών όταν ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει κάθε Κυριακή να κρίνονται, καθρέφτης μας είναι το γήπεδο. Δυστυχώς στην Ελλάδα ανάλογα με τα αποτελέσματα υπάρχει φημολογία κάθε βδομάδα. Εμείς παραμένουμε ανεπηρέαστοι στη δουλειά μας. Ξέρουμε ποια είναι τα προβλήματα της ομάδας μας. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Με βάση αυτά προσπαθούμε να πορευτούμε και να παρουσιάζουμε μέσα στο γήπεδο όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα".

Για την υπόσχεση της διοίκησης για πληρωμές που δεν τηρήθηκε: " Μιλώντας με βάση κάποια νεαρά παιδιά, τα οποία τώρα ξεκινούν ο Πανιώνιος είναι ευκαιρία τους να παίξουν ποδόσφαιρο. Ήξεραν όταν ήρθαν ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Όταν όμως κάποιοι αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα είναι λογικό να επηρεάζεσαι θέλοντας και μη. Από πέρυσι παίρνουμε κάποιες υποσχέσεις και αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να αφήνουμε έξω αυτά τα προβλήματα.

Επειδή όμως πολλά νεαρά παιδιά μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και δεν μπορούν να τα στηρίξουν και οι οικογένειές τους είναι λογικό να υπάρχει κάποιες φορές ένα αρνητικό κλίμα με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Οι παίκτες όμως όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο ξεχνάνε όλα τα προβλήματα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό κάναμε πέρυσι, κάνουμε και φέτος. Αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και όταν κάνουμε προπόνηση είναι λογικό να υπάρχει στην άκρη του μυαλού μας τα οικονομικά προβλήματα, αλλά είμαστε 100% προσηλωμένοι στον στόχο μας".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο: " Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα. Εμείς από τη πλευρά μας έχουμε περισσότερο ειδικό βάρος σαν ομάδα. Θεωρώ ότι η λειτουργία των δύο ομάδων είναι διαφορετική. Εμείς στηριζόμαστε στις Ακαδημίες μας, ο Ατρόμητος κάθε χρόνο προσπαθεί να ενισχυθεί σημαντικά. Εμείς δείξαμε και πέρυσι ότι τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Αν μπούνε στο γήπεδο 11 μαχητές και είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου και σ' αυτό που θέλεις να πραγματοποιήσεις έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Θα είναι ένα παιχνίδι, όπως είπες, μίνι Αθηναϊκό ντέρμπι που θα κριθεί στη δύναμη και ενδεχομένως στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο: " Όταν μια ομάδα κάθε χρόνο κάνει συγκεκριμένες προσθήκες σε θέσεις που πονάει, λογικό είναι κάθε χρόνο να παρουσιάζει κάθε χρόνο καλύτερο σύνολο. Έχει μεγάλη ποιότητα σε όλες τι γραμμές. Και η επιθετική της γραμμή είναι πάρα πολύ δυνατή και στην άμυνα είναι "σφιχτή" και στο κέντρο είναι δυνατή. Είναι από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ας μη γελιόμαστε. Και ο Πανιώνιος όμως διαθέτει τη δική του ποιότητα, έχει παίκτες με ταλέντο. Έχουμε αποδείξει ότι παλεύουμε τα παιχνίδια και πιστεύω πως στο τέλος θα πάρουμε κάτι καλό".

Για το αν υπάρχει φαβορί: " Όπως έδειξε και το περυσινό παιχνίδι εδώ στη Νέα Σμύρνη, πιστεύω πως ο Πανιώνιος εντός έδρας μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Με λίγη τύχη, αν βρεθούμε σε καλή μέρα και είμαστε πειθαρχημένοι σ' αυτά που δουλεύουμε θεωρώ πως έχουμε τύχη ακόμα και να κερδίσουμε το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ