ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κούρος: "Ό,τι καλύτερο με τον Αστέρα"

Κούρος: "Ό,τι καλύτερο με τον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Κούρος χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο παίκτης του Πανιωνίου Αλέξανδρος Κούρος, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Τόνισε, ότι ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί και δεν τον φοβίζει το σερί νικών του Αστέρα. Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: " Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορεί να κριθεί και η κατηγορία, αν και δεν πιστεύω πως κινδυνεύουμε πάρα πολύ. Διαθέτει πάρα πολύ καλή ομάδα, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Για τις 5 νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει ο Αστέρας: " Δεν πιστεύω ότι μας φοβίζει αυτό. Έχει κάνει μια καλή πορεία, αλλά από εκεί και πέρα και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα μπούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα".

Για το ποιοτικό ρόστερ του Αστέρα: " Επιθετικά είναι πάρα πολύ καλός. Και στα πλάγια διαθέτει κάποιους επικίνδυνους παίκτες, όπως ο Ράγιος και ο Ναβάρο. Στην άμυνα δεν είναι τόσο καλοί, όσο στην επίθεση και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τον αγώνα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ