ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η περίεργη ιστορία της (μη) μεταγραφής του Φόλαν στον Πανιώνιο

Η περίεργη ιστορία της (μη) μεταγραφής του Φόλαν στον Πανιώνιο

Διαβάστε για ποιο λόγο χάλασε η μεταγραφή του Κάλεμπ Φόλαν, τι είπαν οι Αμερικάνοι και γιατί κινδυνεύει τώρα ο Πανιώνιος.

Μπορεί η μεταγραφή του Κάλεμπ Φόλαν στον Πανιώνιο να θεωρούνταν δεδομένη, όμως τελευταία στιγμή τα πράγματα χάλασαν και οι Αμερικάνοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα.

Εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός πως το "ναυάγιο" ήρθε για οικονομικούς λόγους, αλλά επειδή οι ιθύνοντες της Κολοράντο Ράπιντς ήταν διατεθειμένοι να δώσουν όλο το ποσό του συμβολαίου του παίκτη και ζητούσαν λίγα χρήματα από τους "κυανέρυθρους".

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η ομάδα του MLS θα έδινε τα 200.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του παίκτη και ζητούσε από τον Πανιώνιο να δώσει 40.000 ευρώ, για τους φόρους που καταβάλουν οι ομάδες στην εφορία της Αμερικής.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα "Sportday", είχε ζητήσει να πληρώσει το ποσό σε έξι δόσεις αντί για τέσσερις, ένα αίτημα που οι ιθύνοντες της Κολοράντος Ράπιντς έκαναν δεκτό. Όλα καλά μέχρι εδώ...

Ξαφνικά, το βράδυ της Τρίτης (τελευταία ημέρα των μεταγραφών) οι "κυανέρυθροι" ειδοποίησαν πως δεν θα προχωρήσουν την μεταγραφή, κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους Αμερικάνους. Τόσο, που αναρωτήθηκαν πως γίνεται να χάλασαν την μεταγραφή, από την στιγμή που δεν τους ζητούσαν ούτε ευρώ για το συμβόλαιο του παίκτη.

Οι διοικούντες του Πανιώνιου πάντως, είχαν κοινοποιήσει την μεταγραφή του Φόλαν στην ΕΠΟ, γιατί τα χρονικά περιθώρια στένευαν και πλέον οι Αμερικάνοι ίσως κυνηγήσουν την υπόθεση νομικά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ