ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η Μίλαν πιθανή αντίπαλος του Πανιωνίου

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Πανιωνίου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League σε περίπτωση που προκριθεί επί της Γκόριτσα.

Η UEFA ανακοίνωσε τα υποσύνολα πριν από την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League και δεν... χαρίστηκε στον Πανιώνιο, αφού μία από τις πιθανές αντιπάλους του είναι η ομάδα που έχει κλέψει την παράσταση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, η Μίλαν.

Οι "κυανέρυθροι", εφόσον κάνουν το καθήκον τους και στη ρεβάνς με αντίπαλο την Γκόριτσα στη Σλοβενία και προκριθούν, μετά από το 2-0 στη Νέα Σμύρνη, θα αντιμετωπίσουν έναν "ισχυρό" αντίπαλο.

Ο Πανιώνιος τοποθετήθηκε στους "ανίσχυρους" τους 3ου υποσυνόλου και μαζί του στους "ισχυρούς" υπάρχουν έξι ομάδες ή ζευγάρια ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο ιταλικός "κολοσσός". Στους "ισχυρούς" υπάρχει και το όνομα της Μπορντό, ενώ από εκεί και πέρα περιμένει τον νικητή από τέσσερα ζευγάρια.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ:

Έστερσουντς (Σουηδία) ή Γαλατάσαράι (Τουρκία)

Μίλαν (Ιταλία)

Μπορντό (Γαλλία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) ή KR Ρέικιαβικ (Ισλανδία)

Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία) ή Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία)

Χάουγκεσουντ (Νορβηγία) ή Λεχ Πόζναν (Πολωνία)

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ