ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φως στο τούνελ μετά το σκεπτικό

Φως στο τούνελ μετά το σκεπτικό
INTIME SPORTS

Θετικά είναι τα νέα με το σκεπτικό της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου στον Πανιώνιο καθώς δεν κάνει λόγο για πρόβλημα με την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και πλέον οι "κυανέρυθροι" ευελπιστούν ότι θα πάρουν το πράσινο φως με την έφεση.

Κανένα πρόβλημα δεν προκύπτει με την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα σύμφωνα με πληροφορίες από το σκεπτικό της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ που παρέλαβαν οι ιθύνοντες του Πανιωνίου το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται ότι οι Νεοσμυρνιώτες με επιστολή τους στην ΕΠΟ είχαν ζητήσει από την Ομοσπονδία να πιστοποιήσει την εγκυρότητα ή πλαστότητα των Ασφαλιστικών και Φορολογικών ενημεροτήτων της εταιρείας.

Το πρόβλημα για τον "Ιστορικό" αφορά το γεγονός ότι οι Ριέρα, Μπάλαμπαν και Μάχο δεν έχουν υπογράψει τα έγγραφα της αποπληρωμής τους ενώ από την ΠΑΕ επισημαίνεται ότι έχουν εξοφληθεί κανονικά.

Εκεί εντοπίζεται το όλο θέμα και πλέον οι "κυανέρυθροι" ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση όπου και ευελπιστούν ότι τελικά θα λάβουν το "πράσινο" φως για τη συμμετοχή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα την επόμενη περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανιώνιος έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός πέντε εργάσιμων ημερών και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται έως τις 8 Μαϊου όταν και θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ στην Σούπερ Λίγκα.

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ μελετάει το σκεπτικό της απόφασης ενόψει της πολιτικής που θα ακολουθήσει στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ