ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φώναξε "παρών" ο Γιόνσον

Φώναξε "παρών" ο Γιόνσον
Γιόνσον INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Γιόνσον προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του Πανιωνίου, Τάκη Λεμονή για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Ο Σουηδός δεξιός μπακ πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι υπολογίζεται για τον αγώνα με τους "Φαίακες" αν και είναι πιθανό τελικά να μείνει στον πάγκο καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις και να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γκαλίτσιος.

Στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκε και ο Μπερνάντ Κουμορτζί, ο οποίος επέστρεψε από την Αγγλία όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Γκάνας.

Ο μοναδικός παίκτης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Πάντως έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα καθώς είναι τιμωρημένος.

Κατά τα άλλα, ο Νταβόρ Κούκετς συνέχισε το πρόγραμμα της θεραπείας του, ενώ ο Κολοβός αναμένεται να επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα,το βάρος στην προπόνηση από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας έπεσε στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις, ενώ έγινε και δίτερμα. Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ