ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ευχάριστα νέα για Σβέρκος

Ευχάριστα νέα για Σβέρκος
INTIME SPORTS

Ο Βάτσλαβ Σβέρκος πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα του Πανιωνίου την Πέμπτη χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα με το σύνδρομο κοιλιακών με συντηρητική αγωγή.

Η κατάσταση του Τσέχου επιθετικού πάντως θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες οπότε και θα φανεί αν θα είναι στην διάθεση του Τάκη Λεμονή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Κατά τα άλλα ο Δημήτρης Σιόβας, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο ισχίο του.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο, οι Μάρκους Γιόνσον, Μπόσκο Μπάλαμπαν (δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο στην προπόνηση της Τετάρτης), Νταβόρ Κούκετς, ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα της θεραπείας τους.

Για τον Μπόσκο Μπάλαμπαν δεν υπάρχει ανησυχία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, το αργότερο την Δευτέρα θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

Η κατάσταση του Νταβόρ Κούκετς ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κορωπί και θα ξεκινήσει στις 12:00.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ