ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστροφή και εξελίξεις

Επιστροφή και εξελίξεις
INTIME SPORTS

Εξελίξεις αναμένονται στον Πανιώνιο με την επιστροφή του Γεράσιμου Βεντούρη την Δευτέρα καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Μάρκους Γιόνσον ενώ θα έχει κρίσιμη συνάντηση με τον Τάκη Λεμονή.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε ζητήσει συγκεκριμένες ενέργειες σε οργανωτικά θέματα ενόψει της νέας σεζόν και μένει να φανεί αν τελικά έχουν προχωρήσει τα ζητήματα με βάση τις εισηγήσεις του.

Αναφορικά εξάλλου με τον Γιόνσον, το θέμα μοιάζει τυπικό και με τις υπογραφές αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για την παραμονή του.

Παράλληλα όμως ανοιχτό είναι και το θέμα της ενίσχυσης με τα ονόματα του Πολωνού πορτιέρο, Μάλαρτζ αλλά και του Κύπριου αριστερού μεσοαμυντικού, Ηλία Χαραλάμπους να έχουν βρεθεί στην λίστα τις τελευταίες μέρες.

Όλα αυτά τη στιγμή που με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο προυπολογισμός θα είναι κατά πολύ μειωμένος και είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών με πρώτη περίπτωση αυτή του Φαμπιάν Εστογιανόφ ο οποίος έχει "βαρύ" συμβόλαιο και ενώ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες με την Πενιαρόλ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός.

Γουνδουλάκης:"Μέτρησε το συναίσθημα"

Το συναίσθημα έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο στην απόφαση του να παραμείνει στον Πανιώνιο όπως τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportDay", ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

" Μέτρησε το συναίσθημα. Ήθελα να μείνω στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι βιώνει δύσκολες στιγμές, αλλά θέλω κι εγώ μέσα από την προσπάθειά μου να τον βοηθήσω", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη για το αν έπαιξε πιο σημαντικό ρόλο το οικονομικό ή οι φιλοδοξίες, απάντησε:" Έχω πολλές φιλοδοξίες και πολλά χρόνια μπάλας μπροστά μου. Από κει και πέρα, όμως, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να αμειβόμαστε με τα λεφτά που πιστεύουμε ότι αξίζουμε.

Καταλαβαίνουμε την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος στην καθημερινότητά του. Γνωρίζουμε ότι οι απολαβές μας είναι υψηλότερες και μπορεί να προκαλούν ορισμένες φορές. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Εξάλλου για την επόμενη σεζόν που προμηνύεται δύσκολη για τον Πανιώνιο, σημείωσε:" Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και στον κόσμο. Με σωστή δουλειά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά κι εύχομαι να τα καταφέρουμε. Δεν μπορώ να οριοθετήσω στόχους, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ